2777
2789
عنوان

شب بیداری های بچه

403 بازدید | 30 پست

سلام دخترمن  وارد۴ماه شده ولی شباکلابیداره نق میزنه وگریه صبحامیخوابه

طبیعیه؟؟؟؟پس کِی شبا میخابه🥺🥺

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدنش عادت کرده به این وضعیت. یا تو هم باید عادت کنی یا سعی کنی خواب روزشو کم کنی که شب بخوابه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

عزیزم💋💋💋💋💋💋💋خدا بهت قوت بده

نینی گلت اگه دچار کولیک هست ممکنه تا یک ماه دیگه اذیت باشه یا کمتر بیشتر،ولی بعنوان یه مادر با تجربه بچه دوساله،بنظرم اینده نگری خواب بچه ی نازنینتو بذار برای زمانی که از شیر شب گرفتیش.نمیدونم تو چه سنی این اتفاق براتون میفته ولی بچه ها تا وقتی شب بتونن کامل بخوابن بیداری دارن.

بنظرم طی روز از دیگران کمک بگیر تا بتونی بخوابی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دل درد داره شاید گریه میکنه،اخه رفلاکس و کولیک شبا بیشتر اذیت می‌کنه بچه هارو

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

سعی کن زمان خوابش رو تنظیم کنی. دم غروب نخوابون بذار خسته بشه که شبا کمی زودتر بخوابه. بعد هر نیم ساعت زمان خوابش رو جلو بنداز. تا کم کم درست بشه.

دختر منم همین طور بود

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
بدنش عادت کرده به این وضعیت. یا تو هم باید عادت کنی یا سعی کنی خواب روزشو کم کنی که شب بخوابه

خواب روزشوکم میکنم بازم شب بایدبیدارباشه

عزیزم💋💋💋💋💋💋💋خدا بهت قوت بده نینی گلت اگه دچار کولیک هست ممکنه تا یک ماه دیگه اذیت باشه یا کم ...

بله کولیکه

دختر من الان دو سال و نیمشه گذاشتم رو پام تکون میدم که بخوابه  خیلی خستم خیلیا به خدا از بچه ...

۲سال ونیمه ک خیلی راحته انشالله خدابهت قوت بده

هر ساعتی ک دوس داری بخابه ببر تو اتاق برقو‌خاموش کن البته یه چراغ خواب حتما روشن باشه بعد دراز کشیده بهش شیر بده چشمانم ببند اونم بعد چند دقیقه میخابه البته در صورتی ک از چند ساعت قبل نداری بخابه و باهاش بازی کن یکساعت آخر تا خسته بشه و زود بخابه 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

اگ ب سکوت هم عادت داره اون تایمی ک تو اتاق شیر میدی خونه رو ساکت کن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم