2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

235924 بازدید | 272 پست

سلام دوستای گلمدر ابتدا بگم که این تاپیک تجربیات من در دو ای وی اف هست و ممکنه نظر شما یا پزشکتان در بعضی موارد مغایر با تجربیات من باشه.

لطفا در ابتدا اگر مایل بودید برای شادی روح مادر و خواهر و پسرم یه صلوات بفرستید.

من دو آی وی اف داشتم که هردو مثبت شدن و کارهایی که انجام دادم و ضروریات رو بر حسب تجربه خودم میذارم

اما بازم مشورت با پزشکشتون در اولویت هست

اول اینکه از ای وی اف نترسید! به خدا اسمش استرس آور هست وگرنه پروسه سختی نیست! براتون کامل توضیح میدم

ای وی اف دو مرحله داره؛

مرحله اول پانکچر یا تخمک کشی هست و مرحله دوم انتقال جنین

اگر همه چیز خوب و عالی پیش بره طی یک ماه همه چیز انجام میشه و شما باردار میشید.

کل قرص ها و تزریق آمپول هاش چیزی حدود دو هفته قبل از پانکچر و چند روز قبل و بعد از انتقال جنین هست. بنابراین چیزی نیست که مداوم باشه و ضمنا تعداد آمپول ها در کل این روند شاید بیست یا نهایتا سی عدد باشه که اکثرا عضلانی هستند ( تجربه من)

آمپول های ای وی اف درد ندارن. بخصوص اونایی که توی بازو یا دور ناف هستند که ممکنه دکترتون تجویز کنه که هیچ دردی حس نمیکنید چون با سرنگ انسولین هست و نیدل خیلی ریزی داره، پس لطفا ترس از آمپول باعث نشه از این کار امتناع کنید.

تعداد سونو هایی که انجام میدید باز بستگی به پزشکتان داره، اما قبل از تخمک کشی سه الی چهار نوبت سونو خواهید داشت که اندازه فولیکول بررسی میشه و بر اساس اون بهتون دارو داده میشه.

قبل از انتقال جنین هم سه نوبت سونو گرافی خواهید داشت. پس روی هم شد حدود هفت تا سونو گرافی تا قبل از بارداری

اما روندش به چه صورت هست؟

روز اول تا چهارم بعد از پریود میرید مطب دکتر مورد نظرتون

دکتر سونوی واژینال انجام میده و وضعیت فولیکول ها و رحم و تخمدان رو بررسی می‌کنه. این سونو برای من در مطب پزشک انجام شد و هزینه ۱۰۰ هزار تومانی در سال ۱۴۰۰ علاوه بر ویزیت پزشک بود.

به شما تعدادی قرص میدن که باعث افزایش حجم و اندازه تخمک ها میشه

سه الی چهار روز بعد باز میگن بیاین سونو و باز فولیکول ها رو چک میکنن و دوز دارو رو تغییر میدن و میگن باز سه روز دیگه بیاین سونو، در این سونو میگن که چه تعداد فولیکول بالغ شدن و اندازشون مناسب هست بای ساخت جنین

بعد میگن فلان روز قبل از پانکچر چند آمپول تزریق کنید، که آمپول های آزاد سازی تخمک هستن و میگن سر فلان ساعت بیمارستان باشید برای عمل پانکچر

می‌رید بیمارستان.باید ناشتا باشید، لباس عمل میپوشید و یک عمل ده دقیقه ای هست که از راه واژن انجام میشه و شما بیهوش هستید و هیچ دردی متوجه نمیشید. از طریق مانیتور تخمک ها رو استخراج میکنند

اما طی این مدت چه کارهایی انجام بدیم که وضعیت رحم خوب باشه؟

حتما به تغذیتون خوب خوب برسید. مصرف مکمل هایی که دکتر میگه رو جدی بگیرید. فولیک اسید و کیوتن و...

شکم و رحم رو گرم بگیرید، از طریق ماساژ با روغن سیاهدانه و حوله گرم.

و اما تغذیه همسرتون خیلی مهمه. همسرتون باید بتونه اسپرم خوب و با کیفیتی برای ای وی اف ارائه بده

پس از مدتی قبل حسابی بهش برسید

پیاز رو خورد کنید و یا روغن محلی کمی تفت بدید در حدکم و تخم مرغ محلی توش بشکنید و میل کنند

پیاز رو رنده کنید، از صافی رد کنید و آبش رو با مقداری عسل قاطی کنید و بدید میل کنند البته خوشمزه نیست و اگر میتونن مزه اش رو تحمل کنند😁

خرما و گردو، کنجد و گرده گل و عسل بسیار مقوی هست برای حاج آقاتون

و نکته مهم: روز پانکچر همسرتون صبحش صبحانه مفصل بخوره تخم مرغ و عسل و اینا که بتونه نمونه خوبی ارائه بده

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

ادامه مطلب: برگردیم سر پانکچر: گفتم کل عمل حدود ده الی بیست دقیقست و شما بیهوش هستید وقتی به هوش میاین، هیچ دردی حس نمیکنید چون از طریق واژن بوده و برش در بیرون بدنتون ایجاد نمیشه پس این عمل هم جای ترسیدن نداره، اما خب ممکنه کمی بخاطر مواد بیهوشی گیج باشید. همون موقع مرخص میشید و بهتون چند تا قرص سفکسیم یا ازین دست برای جلوگیری از عفونت میدن و تشریف میبرید منزل

همون روز به همسرتون میگن تشریف ببرید داخل فلان اتاق و نمونه اسپرم یا منی رو بریزید توی این ظرف.. که بدست آوری نمونه حتما باید با دست انجام بشه نه از طریق نزدیکی و بدون صابون و...

دیگه می‌رید خونه و میگن ده روز بعد تماس بگیرید برای نتیجه و شناسنامه جنین

طی این مدت توی آزمایشگاه تخمک های شما رو در محیط مناسب کنار اسپرم همسرتون قرار میدن و جنین های گوگولی و تپلی تشکیل میشه.

ان شاالله خوش شانس هستید و بعد از ده روز دنیا میگیرید و چند تا جنین نازنازی و باکیفیت  خواهید داشت.

یه پرانتز باز کنم اینجا:

توی این مرحله پانکچر به ندرت بعضی افراد ممکنه هایپر بشن، هایپر یعنی چی؟ یعنی تخمدان ها بیش از حد فعال میشن و تعداد تخمک زیادی آزاد میکنن، که باعث میشه قبل و بعد از پانکچر مقداری درد و تهوع داشته باشید.این اتفاق به ندرت میوفته که برای من پیش اومد و باعث شد چند روزی اذیت باشم و چند تا آمپول اضافه نوش جان کنم...

خب مرحله بعد چیه؟

اگر بدنتون خیلی آماده باشه، همون ماه، وگرنه دکتر بهتون میگه ماه آینده که پریود شدی بیا پیشم..

خب این مدت چکنم؟

ورزش، رقص، انرژی مثبت،  و ماساژ شکم با روغن سیاهدانه و گرم نگهداشتن شکم، تغذیه خوب، آجیل و عسل و ژل رویال...

پریود که شدید روز دوم تا چهارم دکتر میگن بیاین مطب، سونو میکنن، اندازه ضخامت آندومتر رو چک میکنن، با توجه به اون بهتون شیاف پروژسترون میدن و قرص استرادیول، احتمالا اسپیرین، یا آ اس آ، میگن سه چهار روز دیگه باز بیاین مطب، در واقع با قرص ها و شیاف و افزایش ضخامت رحم یه حالت شبیه بارداری رو برای بدنتون ایجاد میکنن، بدن رو گول میزنن که رحم فکر کنه باردار هست و جنین رو به خوبی پذیرش کنه.

باز می‌رید مطب و سونوی واژینال میشید و وقتی ضخامت آندومتر به اندازه مناسب رسید بهتون میگن فلان روز بیاین بیمارستان برای انتقال جنین و روز قبلش هم یکی دو تا آمپول پروژسترون بزنید.

خب قبل از اینکه برم بیمارستان چکار کنم؟؟؟

شب قبل از انتقال جنین نزدیکی داشته باشید که باعث میشه بدن آماده بشه. صبحش صبحانه بخورید که می‌رید بیمارستان. مانعی برای خوردن و آشامیدن نیست.

شکمتون رو شب قبل با روغن سیاهدانه چرب کنید و دوش بگیرید

غذایی که باعث یبوست بشه نخورید

از روز قبلش دو قاشق نشاسته رو توی یه لیوان آب سرد حل کنید و میل کنید.

کفش راحت که نخواست هم و راست بشید ببرید و لباس که به راحتی بپوشید

تشریف میبرید بیمارستان،

اونجا بهتون یه برگه راهنما میدن که همه چیز توش نوشته شده و براتون توضیح میدن که غذا چی بخورید و چی‌نخورید.

داروهای هرکس متفاوت هست اما در کل با توجه به سابقه قبلی و پرونده ای که پیش پزشکشتون داشتید تعدادی شیاف و آمپول پروژسترون و آمپول انوکسان و آسپرین و ازین دست هست. که تو برگه براتون می‌نویسن.

مثلا اینکه عدس و شیوید که قاعده آور هست نخورید،‌

دمنوش آویشن و زیره رازیانه و پونه نخورید.. زعفران و زرشک نخورید..

نشاسته حل کنید تو آب سرد بخورید. شیر سویا بخورید. ماکارونی با سویا بخورید. سیب زمینی پخته شده و سرخ شده و برنج بخورید...انار و لوبیا سبز بخورید... خلاصه...

بعد میگن برید رو تخت بخوابید. قبلش برید دسشویی و خیلی آب نخورید که هی تند تند دسشویی نگیردتون.

دوتا آمپول پروژسترون دارید همون روز صبح که براتون عضلانی میزنن. اونجا بهتون میگن شلوار و لباس زیر در بیارید و بخوابید روی تخت، مثل یه سونوی معمولی، اسپکلوم میذارن داخل، و پزشک اسمتون رو صدا میکنه که جنین اشتباهی انتقال ندن و دکتر بسم الله میگه و با ذکر دعای خیر، جنین رو می‌فرسته داخل، این کار درد نداره، عین سونو هست. با یه لوله باریک پلاستیکی نرم جنین رو میفرسته داخل. شما هیچی حس می‌کنید و کاملا هوشیار هستید و دارید زیر لب دعا میکنید.

بعد از انتقال دکتر میگه بی حرکت بمونید برای نیم ساعت، سرتون رو بلند نکنید. ممکنه اجازه بدن پاهاتون دراز کنید. بعد بهتون میگن بلند شید تشریف ببرید. خیلی آهسته از تخت بیاین پایین، کفشارو لباس راحت بپوشید، هم و راست نشید و آروم برید سمت ماشین. ترجیحا صندلی عقب دراز بکشید و از راننده بخواین به آهستگی رانندگی کنه که روی مانع ها بالا پایین نشید

خب وقتی رفتیم خونه چکار کنیم؟؟؟

همون‌طور که توی بیمارستان بهتون میگن، نباید بی بی چک بزنید! باید صبر کنید تا چهارده روز بگذره از انتقال جنین. این مدت یکم طولانی به نظر میرسه اما باید راهی ب ای مشغول کردن خودتون پیدا کنید

وقتی اومدید خونه، حداقل تا سه روز حمام نرید. من خودم یه هفته نرفتم. این مدت استراحت نسبی باشید. نسبی یعنی چی؟

یعنی کار سنگین منزل تعطیل. یعنی جارو برقی رو بلند نمیکنی جارو نمیکشی،

وسیله سنگین بلند نمیکنی

بچه بغل نمیکنی!!!

دیگه شکمت رو با روغن سیاهدونه چرب نمیکنی و ماساژ نمیدی

مهمونی نمیدی

خم نمیشی از روزمین چیزی بلند کنی

حمام و دستشویی رو نمیوفتی به جونش هی بسابیش!

کابینت و کمد دیواری رو نمیریزی بیرون از اول بچینیش!

فقط در حد اینکه غذای سبکی درست کنید، یا اگه شاغل هستید سه روز اول بمونید خونه و وقتی میخواین برگردید سر کار یه هیچ عنوان کار سنگین و بدنی نکنید.

پله بالا پایین نرید

ورزش سنگین نکنید

حتما توالت فرنگی استفاده کنید

حمام آب داغ اصلا اصلا نگیرید

برای دسشویی آب داغ استفاده نکنید

نزدیکی و ارگاسم اصلا نداشته باشید

آب به اندازه کافی بنوشید که یبوست نشید

هر مدل دوست دارید بخوابید مانعی نیست

بالا پایین نپرید

و نکته مهم: هی نشینید سرچ کنید توی گوگل و دست از سر نی نی سایت بردارید اون چند روز، استرس به خودتون وارد نکنید، استرس سم هست برای ای وی اف، سم خالص

همه چیز بسپارید به خدا و خودتون رو با یه کتاب جذاب مشغول کنید.

یادتون نره، شیر سویا و نشاسته حتما حتما حتما بخورید

شیر سویا آماده گرون هست و معمولا طعم داره مثلا کاکائویی که بهتره خودتون توی منزل تهیه کنید

به یان صورت که سویای خام تهیه می‌کنید ۱۲ ساعت میخیسونید توی آب و آبش رو عوض میکنید. بعد با یه لیوان آب میریزید توی میکسر و خوب پوره میشه

بعد از صافی ردش میکنید و آبش رو میل میکنید. میتونید اون آب رو ده دقیقه بپزید تا طعم خامیش گرفته بشه. بعد میتونید با شیر گاو و یه قاشق شکر قاطیش کنید که خوشمزه تر بشه. روزی یه لیوان میل کنید.

هی دنبال علائم نباشید اینکه بگید فلانی گفته کف پام یخ شد... صورتم جوش زد... توی کدوم چشمم علامت v ظاهر شد... حالت تهوع گرفتم... چرا علائم ندارم... چرا سرگیجه دارم... چرا سرگیجه ندارم... این علایم اصلا نشانه باردار بودن یا نبودن نیست. یادتون باشه دکتر از قبل در بدن شما حالتی شبیه بارداری ایجاد کرده پس طبیعیه که یه سری حالت های خاص رو تجربه کنید. پس فقط صبر کنید تا روز آزمایش و هی مدام بی بی چک نزنید. فقط به جواب آزمایش میشه اعتماد کرد.
ان شاالله روز چهاردهم می‌رید آزمایشگاه و جواب مثبت میگیرید

لطفا اگه مطلب مفید بود برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن منم بشم خودمم باورم نمیشه ده یازده سال منتظرم،  سنم بالاست خیلیگره افتاده تو کارم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دعا کن منم بشم خودمم باورم نمیشه ده یازده سال منتظرم،  سنم بالاست خیلیگره افتاده تو کارم

عزیزم برات دعا میکنم. منم ۳۸ سالمه و تازه خدا بهم دختری داده. انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه

مرسی رز سفیدجان خیلی کامل و مفید بود ، فقط اینکه من دوساعت با جایی ک باید برم برای آی وی اف فاصله دارم و نمیتونم شب هم همونجا بمونم و باید حتما برگردم ، بعد از انتقال اون دوساعتو چکار کنم تو ماشین🥲

شما ای یو ای هم انجام دادین؟!کاش اگر انجام دادین راجب اون هم توضیح بدین ممنون میشم واقعا مفید و کامل ...

چشم عزیزم سر فرصت میذارم ولی ای یو ای برای من بی نتیجه بود

مرسی رز سفیدجان خیلی کامل و مفید بود ، فقط اینکه من دوساعت با جایی ک باید برم برای آی وی اف فاصله دا ...

عزیزم من هم دو ساعت فاصله داشتم. شب اول خانه معلم گرفتیم و موندیم اونجا. فرداش حرکت کردیم. صندلی عقب ماشین چند تا بالش بذار طوری که فیکس بشی و با نکونام بالا پایین نشی و با سرعت متوسط بیاین سمت شهرتون. ولی توصیه دکترم این بود که شب اول بمونم همون شهر

سلام من بارداری اولم مولار بود یک سال و نیم پیش  دکتر گفته باید آی وی اف انجام بدیم لطفاً برام ...

انشالله حاجت روا بشی عزیزم.‌من اهواز بیمارستان خصوصی آریا انجام دادم

مرسی رز سفیدجان خیلی کامل و مفید بود ، فقط اینکه من دوساعت با جایی ک باید برم برای آی وی اف فاصله دا ...

همین که دراز بکشی روی پهلو و یه پتو تا کن بذار پشت کمرت یکی کوچولو هم تا کن بذار بین پاهات و جلوی شکمت. در حدی که کمک کنه تکوندماشین به حداقل برسه. 

عزیزم برات دعا میکنم. منم ۳۸ سالمه و تازه خدا بهم دختری داده. انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه

خداروشکر عزیز دلم امیدوار شدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم