2777
2789
عنوان

ترخدا بیاین بگین چی جواب بدم

103 بازدید | 10 پست

داداشم و دختر داییم باهم بودن من میدونستم و هیجی نگفتم به کسی اما مامانم که فهمید کلی با داداشم دعوا کرد که اون جای خاهرته فلان‌

پریشب تو یه برنامه پسر خالم رو پیدا کردیم و ایسگاش کردیم و من مسخره میگفتم عاشقش شدم و بعد دیلیت اکانت 

حالا بعد دو روز این پیامو داده 

ترخدا بیایید کمکم کنید ترخدا چی بگم

میترسم به کسی بگم 

‎من چه بدی باهات کردم که میرین پشت سرم حرف میزنین آبروم رو میبرین

داداشت اومده دایرکت من میگه ریمو انفالو کنیم بخاطر ی ریلرز فرستادن و ی احوالپرسی(اونم ن به منظوری) رفتید پشت سر من حرف درووردید؟

منم میتونستم بگم شب تا صبح با....چت میکنی و شب از عشقش خوابت نبرد . هرچی میگفتم بس کن نکردی می‌گفتی عاشقش شدی😐و خیلی چیزای دیگه..

من نگفتم ولی الان بخاطر کاری که نکردم من شدم دختر خرابه؟

داداشت فقط تو اینستا گاهی جواب استوریای همو میدادیم و یه احوال پرسی میکردیم هیچ چیز دیگه ای نبود

تو و مامانت ابروی منو که از خون و رگ خودتونم رو اینجوری میبرید وای به حال بقیه

من به تو اعتماد کردم باهات راحت بودم ولی تو و مامانت بجاش پشت سرم حرف انداختین

من هیچ بدی به شما نکردم‎

حرفاتون ب گوش دونفر دیگه برسه داداشت ک پسره مشکلی براش پیش نمیاد ولی راجب من چ فکری میکنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.