2777
2789
عنوان

قرص سرکوب اشتها

9342 بازدید | 40 پست

سلام دوستان ،من باشگاه میرم اب هم زیاد میخورم،ولی اشتهام زیاده وحشتاک نمیتونم نخورم.لطفا قرص یا دمنوشی چیزی برای کم کردن اشتها بم معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب ها قبل خواب یه قاشق مربا خوری دارچین بریز تو آب جدش یه قاشق مرباخوری بعد خنگ شدن عسل بزن بخور صبح ها هم قبل صبحانه ناشتا همین بخور معجزه میکنه، یه حبه سیر  له کن بریز تو یه لیوان آب جوش و یه قاشق نربا هوری عسل بزن قبل خواب بخور، دو قاشق خاکشیر و یه قاشق ابلیمو و یه قاشق گلاب بریز تو آبجوش خنگ شد بخور کلا معده ات بسته میشه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

به نظرم غذات رو کم کن و وعده هاش رو بیشتر. مثلا بجای سه وعده پنج وعده بخور ولی همون فذای سه وعده رو تقسیم کن.بین وعده ها هم گرسنه شدی بادوم بخور یا میوه و کاهو چون فیبر دارن زود سیر میشی و چاق هم نمیکنن