2777
2789
عنوان

قرص سرکوب اشتها

| مشاهده متن کامل بحث + 9342 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی خانمه بود میگفت گشنم میشه کشک میخورم (فکر کنم وعده های اصلیش رو میخورد برای جلوگیری از ریزه خواری اینکار رو میکرد)

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
اضافه وزن دارم😕

عزیزم یه برنامه کالری شماری بربز تو گوشیت. اون طبق وزنت و میزان ورزشت بهت کالری میده. کمتر احساس گرسنگی میکنی. وقتی فعالیتت شدیده نمیشه که اصلا نخوری. عطاری هم برو دمنوش اصل چای سبز یا قهوه سبز بگیر یه کم معدتو پر میکنه راحت تر تخمل میکنی. اگه معده درد نداری دمنوش سماق پودر نشده هم خوبه

ببین ی خانمه بود میگفت گشنم میشه کشک میخورم (فکر کنم وعده های اصلیش رو میخورد برای جلوگیری از ریزه خ ...

کشک خیلی چاق کننده هست 

من یه زمانی اگه دو تا ظرف سیب زمینی سرخ کرده میخوردم وزنم بالا نمیرفت ولی با کشک و دوغ سریع میرفت بالا 

خدا خیرت بده

من با همین دم نوش ها کم غذا شدم ۳۰ کیلو کم کردم تو ۶ ماه، کاهو و هویج و سیب زیاد بخور کدو سبز رنده کن تو ماست با شوید بخور، تخم کتان بگیر قبل غذا دو قاشق بریز تو یه لیوان آب حوش بذار رو کتری نیم ساعت بمونه بعد کامل بخور با تخم کتان ، غذاتو هم کم کن سعی کن با کاهو خودتو سیر کن کنار غذات کاهو باشه فکر کن نون با کاهو غذا بخور

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

ولی میتونی با کاهو و کلم سبزیجات دیگه (سبزیجات اولش سخته خوردنشون اما وقتی میخوری میبینی اصلا اونطور که به نظر میاد بدمزه نیستن)معدت رو پر کنی

من میخوام برای رژیم اینکار رو کنم:آرد و برنج و چیزای پر کالری و ناسالم رو نمیخورم در طول هفته ولی جمعه ها رو آزاد میذارم (البته باز باید حواست رو جمع کنی دیگه حداق حجم کم پرکالری ها رو تو جمعه بخوری)

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
کشک خیلی چاق کننده هست  من یه زمانی اگه دو تا ظرف سیب زمینی سرخ کرده میخوردم وزنم بالا نمیرفت ...

چه جالب ممنون عزیزم اخه اگه به کالری باشه که یک قاشق کشک۲۵تاست ولی باز تجربه پدر علمه