2777
2789
عنوان

ی هفته خونه پدرم قهر بودم الان شوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 52 پست
چشم گلم ولی هنوز با خواهراش روبرو نشدم میدونم میان خونم وازم میپرسن ک چرا اینجوری شده جوابشونو چی بد ...

اگر روبرو شدی خییییلی سرد باش کم حرف بزن و اگه گفتن چرا برگشتی بگو به خاطر اینکه مادرم،دلم واسه این بچه میسوزه

همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا جلو خانوادش چیکارکنم گلم 

عادی باش بخاطر حرفهای شوهرت ک بهشون گفته فکر نکن ک باید سرافکنده باشی 

جوری رفتار کن انگار اتفاقی نیفتاده 

جلوشون شوهرتو تحویل بگیر و خلاصه زرنگ باش

نمیشه کلا نری خونشون حداقل یه مدت. من خودمو بالاکشیدم گفتم دیگه نمیام اعتماد بنفس داشته باش

من ک نمیرم اونا میان ولی موندم چ جوابی بدم بهشون ک اینقدر خودشو دخالت ندن حتی شوهراشون هم خالهدزنکنن

سعی کن باهاشون رفت و آمد نکنی به شوهرت بگو منو مجبور نکن باهاشون رفت و آمد کنم خودت برو  من ا ...

من اگ نرم اونا میان ولی نمیدونم چ رفتاری داشته باشم ک فک نکن من جلوشون کم اوردم یا خجالتم

زیاد نرو طرف خانواده شوهرت اگه ایراد گرفت بگو خودت کردی میخواسی نری بگی 

من اگ نرم اونا میان واسع فضولی ولی من نمیدونم چ رفتاری داشتع باشم نمیدونم اون لحظه اگ حرفی زدن جوابشونو بدم یا نه یا اگ از جاریم تعریف کردن چی بگم

ببین شوهرت خیلی کارهای بدی کرد آبروتو برد غرور خودتو خانوادتو شکست ،اگر دوستت داشت و ارزش داشتی اینکارا رو نمیکرد

پس براش تلاشی نکن مثله یه همخونه باهاش رفتار کن معمولی کم حرف

غداشو بده نیاز جنسیشو هروقت اومد سمتت برطرف کن همین بزار بفهمه به خاطر بچه اومدی تا یکم غرور از دست رفتت جبران شه

مثلاً شام رو که خوردین بچتو بردار و دوتایی برین یه اتاق دیگه

سعی کن جز آره نه و کلمات ضروری چیزی بهش نگی

فک کن اصلاً تو اون خونه نیست

بچت وابسته بهت نیست؟ وابستش کن که نتونن یه دقیقه ازت دورش کنن 

نه وابسته نیس همین امشب مادرشوهرم گفت میام دنبالش ک جمعه ببرمش مراسم عقد البتع میدونم میخوان لج منو در بیارن یا همش زنگ میزنن ک با پسرم حرف بزنن پسرمم یک ونیم سالشه