2777
2789
عنوان

ی هفته خونه پدرم قهر بودم الان شوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 52 پست

باهم خيلي جدي و منطقي و آروم و بدون اينكه نسبت به هم گارد بگيرين و حق به جانب بشين حررررف بزنيييين

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
متاسفانه حرمت ها ک شکسته بشه زندگی سخت میشه  اما تلاشتو کن و زندگیتو بساز  الان نه ولی ب ...

اره الان هیچ حرمتی بینمون نمونده نمیدونم چ کنم انگار کل خانوادش ازم بدشون میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینایی که برات اتفاق افتاده جدیدا سرم اومده خیلی حال بدیه زوری تحمل میکنم خونه رو

نخدایی چیکار میکنی ک حالت خوب شه من رابطم باهمه بهم خورده خیلی بی احترامی ب وجود اومده هنوز با خواهراش روبرو نشدم باید ب اوناهم جواب پس بدم

درمورد گذشته ها اصلا با شوهرت حرف نزن

گذر زمان همه چیزو درست میکنه، درست میکنه که یعنی درواقع تو فراموش می‌کنی

خانوادش هم انقدر برای خودت بزرگ نکن

دو روزه همه چیزو یادشون رفته

دیگران هم انقدر دغدغه دارن که نمی‌رسن به شما فکر کنن

انقدر خودتو سرزنش نکن

از خانوادش بدم اومده البته غرومو شوهرم جلوشون شکسته ابرومو برده 

دقیقا همچین چیزی برام پیش اومد .دوست نداشتم هیچکدوم از اعضای خانوادشو میدیدم .دیدشون بهم خیلی عوض شد ومتاسفانه دیگه شد عادتش.هرچن وقت یکبار هر حرفی نظری راجب خانوادش میدادم وسط دعوا همه رو بهشون میگفت 😢

اصلا از اومدنم پشیمون شدم اخه شوهرم خیلی بد کرد درحقم انگار دیگه جلو خانوادش رویی ندارم 

ببین برو به تاپیکای قبلت رجوع کن که دعا دعا میکردی برگردی سر زندگیتو از صفر شروع کنی خب حالا این اتفاق افتاده پس دیگه این افکارو از ذهنت دور کن و واقعا تلاشتو بکن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
پس به خاطر بچت زندگی کن لازم نیست با شوهرت گرم بگیری یا از خانوادش خوشت بیاد،فک کن جدا شدی اصلاً اون ...

چشم گلم ولی هنوز با خواهراش روبرو نشدم میدونم میان خونم وازم میپرسن ک چرا اینجوری شده جوابشونو چی بدم

اره الان هیچ حرمتی بینمون نمونده نمیدونم چ کنم انگار کل خانوادش ازم بدشون میاد 

خانوادشو ول کن

فعلا تازه برگشتی بعد از مدتی کارهایی ک گفتم رو انمام بده 

جلوی خانوادش هم کم نیار زرنگ باش و اعتماد بنفستو بالا ببر 

کاری نکردی ک بخای سرت پایین باشه عزیزم

درمورد گذشته ها اصلا با شوهرت حرف نزن گذر زمان همه چیزو درست میکنه، درست میکنه که یعنی درواقع تو فر ...

خداکنه عزیزم الان شوهرم از پاهاش بی حس شدع البته چون دلمو شکست خدا زدش ولی نمیخوام بیوفته تو خونه