2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم بمونم؟

388 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

داستان زندگیم اینجوریه که گاهی واقعا از شوهرم خسته میشم،پای همه چیزش موندم تا امروز دوسال گذشته اما ظاهرا این سختی ها قرار نیست تموم بشه،همسرمن روزی که امد خاستگاریم گفت فوق دیپلم داره ودرامدش کم تر ۲۵ملیون نیست اما من ملاکم درامد نبود وفقط صداقت وخوبی با یه درامد که زندگی را بشه ساخت مدنظر داشتم در واقع نه که به حقوق بخور نمیر قانع باشم اما میگفتم باهم زندگی را میسازیم وبه همه چیز میرسیم.بعد توی نامزدی فهمیدم همسرم دیپلمه وجواب رد دادم اما همسرم خیلی خاستگار سمجی بود وبا کلی رفت وامد وعذر خواهی بخشیدمش ورابطه را ادامه دادم بهم همان موقع تو نامزدی فهمیدم درامد انچنانی نداره ودراندش میره برای قسط وکرایه مغازه و...اما سخت نگرفتم.بهم گفته بود نامزده ولی شب عقدمون فهمیدم قبلا عقد کرده وبرای جلوگیری از اشوب وتحقیقات خودم به خانواده چیزی نگفتم وعقد کردیم چون توی نامزدی با روشدن دروغاش به شدت خانواده اذیت شده بودن وتازه جو اروم شده بود ومن نمی خواستم خانوادم اذیت بشن که اشتباه کردم.راستی اینم بگم که همسرم سربازی نرفته بود وایقدری التماس کرد وادم فرستاد که باهام حرف بزنن منم قبول کردم سربازیشو به جان بخرم وبکذریم از دوسال زجری که توی خدمتش کشیدم.بعد عروسی توی پیاماش که گشتم فهمیدم قبلا با کسی رابطه ج ن سی داشته وبعد فهمیدنمم خودش اعتراف کرد وگفت اشتباه کرده و...وتصمیم گرفتم جدا بشم اما بازهم بحث خانواده ووابستگی که بهش پیدا کرده بودم،چند جلسه مشاوره رفتم ونتیجه ادامه زندگی شد.

بعد توجه مشکل ن ع وظ وبارداری همسرم شدیم ودکتر گفته همسرم اسپرماش ضعیفه اینم بگم که مشکل نعوظ را از اول جونی داشته اما به من چیزی نگفت.وحتی قرص افسردگی استفاده میکرده

وحتی زگیل تناسلی هم داره وحدس میزنم از رابطه اشتباهی که درگذشته داشته اینو گرفته ومن همش باید برم دکتر ودکتر گفته اگر واکسن بزنم تا یکسال نباید حامله بشم.

البته اینم بگم توی زندگی فهمیدم پسر خوبیه،چشم پاکه وواقعا از گذشتش ناراحته وعبرت گرفته،برای کارش وارامش من تلاش میکنه،تمام سعیشو همیشه میکنه خوشحال نگهم دارم و...

راستی خانوادش روزای خاستگاری گفتن ازمون حمایت میکنن اما حمایتی ندیدیم بجز ۳۰ ملیونی که مادرش برای خرید خانه بهمون داد که خانواده من دو برابرشو داد بهمون ومن همه طلاهامو فروختم وحتی تازگی هم ۳۰ ملیون دیگه خانوادم میخوان بهم بدن که مجبورم بدم بدهی های همسرم،حتی هشت ملیونی هم که گیرم امد ومیخواستم برای خودم یع تیکه طلا بخرم را باید بدم پول دوا ودرمان وخرید وسایلای خانه ،برای خودم حتی یه لباس هم دریغ کردم بخاطر شرایط همسرم وواقعا خستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بمون باهاش.

گذشته رو کاملا فراموش کن. اون موقع شما توو زندگیش نبودی. کار بدی کرده اینهمه دروغ گفته ولی همین که میگی آدم خوب و چشم‌پاکیه، باعث میشه بهت بگم باهاش بمونی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

اگ پشیمونه از کارش و تلاش میکنه خوشحال باشی همیشه خب چرا میخای جدا بشی ولی از همون اول باید حقیقتو میگفت معلوم نیس تا بعد دیگ چیو پنهون کنه ازت تصمیم عاقلانه بگیر

🌸✨

عزیزم انشالله خداکمکت کنه بنظرم فقط و فقط خودت میتونی تصمیم بگیری کسی نمیتونم‌کمکت کنه شاید همسرتون 5تا اخلاق بد داره هزار تا خوب با عنوان کردن موضوع تو نی نی سایت فقط دودل میشید خودتون فکر کنید بنظرم 

لطفا کسایی ک مخالفن بانظرمن ریپلی نکن🙏🙏🙏

عزیزم منم تو زندگیم مثل تو مشکل داشتم حتی چند بار به شدت کتکم کرد یک ساله که جدا شدم ولی بعضی خاطرات بعداز جدا شدن ادمو نابود می‌کنه اینو در نظر بگیر که اگر جدا بشه شاید مثل من همیشه انگار یه چیزی گم کردی انگار که یه تیکه از قلبت شکسته و گم شده من جهیزیم مونده جلو چشمم هر بار که میبینم نابود میشم مثلا سرویس قابلممو مامانم استفاده میکنم هر بار که میبینم میگم من یه روزی خودم خونه داشتم خودم با عشق تو این قابلمه ها غذا درست میکردم 

الهی بمیرم میگی بچه نداری ها ببین واقن طرفو دوس داری یا بش علاقه داری یا نح؟ اگ علاقه داری باید پای همه دیوونگی بازیاش کم پول بودناش همه چیش باشی اما اگ میبینی خیلی خسته ای ی هفته برو ی جایی مسافرتی چیزی تنهایی برو ک فک کنی وقتی هم برگشتی اگ دوس داشتی بمونی اگ نح ک آخرش طلاقع:/

البتع کل شرایطط هم در نظر بگیر بعد تصمیم بگیر:)

حالا مشکلت چیه

مشکلم اینه که کار درستی نداره،من تازگی رفتم برای زگیل تناسلی ازمایش اسپرم دادم وهزینش یه تومن شد نداشت بده رفتم از مادرم قرض کردم که فهمیدم حساب مامانمو بحاطر قسطای نداده همسرم مسدود کردن وودروغای گذشتش هنوز هم تاثیراتشو تو زندگیم گذاشته،مثل بارداری که هنوزز بچه نداریم،مثل رابطه هامون که بی کیفیه،مثل خانواده بی اهمیتش که قدمی برای پسرشون بر نمی دارن وفقط از خانواده من توقع دارن.فکر اینکه منم اچ پی وی گرفته باشم واقعا اذیتم میکنه.

همسرم با اینکه زیاد کار میکنه اما بی هدفه واینده شغلی خوبی براش نمی بینم،بخاطر درامد کمش تازه خونه را فروختیم