2777
2789
عنوان

به نظرتون با شوهرم بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 30 پست

واقعا درکت نمیکنم 😞 یعنی یه ادم میتونه انقدر وابسته و عاشق بشه که چشمشو به همه اینا ببنده .درک نمیکنم اصلا.

نامزدیو گذاشتن واسه اشنایی نه بخشیدن دروغای طرف

به هر حال امیدوارم هر تصمیمی که میگیری به صلاحت باشه

الهی بمیرم میگی بچه نداری ها ببین واقن طرفو دوس داری یا بش علاقه داری یا نح؟ اگ علاقه داری باید پای ...

متاسفانه با اوضاع اقتصادیش هنو نتونسته منو سفر ببره وحتی عروسیمم کرونایی بود یعنی خرجی نکرد اما با این حال پول البوم عروسیم خودم دارم میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم اینه که کار درستی نداره،من تازگی رفتم برای زگیل تناسلی ازمایش اسپرم دادم وهزینش یه تومن شد ندا ...

خب اشتباه اولت اینه که هر جا کم میاری میری سراغ خانواده ت و از اونا کمک میخواهی و اینجور که میگی شوهرتم خیالش راحته

اولین کاری که میکنی اینه که از این به بعد هر جا گیر کردی سراغ خانواده ت نرو به شوهرت بگو دیگه روت نمیشه بهشون رو بندازی بزار خودش برای هر چیزی تلاش کنه بزار دو روز گرسنه و بی پول بمونه یا یاد میگیره بیشتر تلاش کنه یا میره خودش از خانواده ش کمک میخواد

سعی کن هم خودت همم به شوهرت یاد بده که برای زندگی بهتر تلاش کنین

بعدشم شما الان بخوای جدا شدی با وجود مشکلت میتونی با کسی دیگه ایی زندگی کنی ؟؟؟خب معلومه که نمیشه چون شما نمیتونی با زندگی کس دیگه ایی بازی کنی

پس دیگه هر چی هست فراموش کن ببین چیکار کنی زندگیت بهتر میشه خلاصه تمام تلاشت رو بکن

طلاق آخرین راهه 

واقعا درکت نمیکنم 😞 یعنی یه ادم میتونه انقدر وابسته و عاشق بشه که چشمشو به همه اینا ببنده .درک نمیک ...

من کلا یه مقدار شخصیتم وابسته وانعطاف ناپذیره،قبول دارم اشتباه کردم

من کلا یه مقدار شخصیتم وابسته وانعطاف ناپذیره،قبول دارم اشتباه کردم

زندگی همه ی آدما پر از این اشتباهاته خودتو سرزنش نکن

حتی خوشبخت ترین آدما هم بری ازشون بپرسی کم اشتباه نکردن

خب اشتباه اولت اینه که هر جا کم میاری میری سراغ خانواده ت و از اونا کمک میخواهی و اینجور که میگی شوه ...

من هرگز نرفتم سراغ خانوادم،خانواده خودشون همیشه پیش قدمن برای حل مسائل من حتی اه وناله هم نمیکنم اما وقتی میپرسن فقط تعریف میکنم براشون واصلا نمی گم حالا چی کار کنم و....

من هرگز نرفتم سراغ خانوادم،خانواده خودشون همیشه پیش قدمن برای حل مسائل من حتی اه وناله هم نمیکنم اما ...

اصلا دیگه ازشون کمک نخواه اجازه نده دیگه ساپورتت کن 

یا اگرم میکنن غیر مستقیم باشه تا شوهرت نفهمه

چون با این کاراشون باعث میشن شوهرت دیگه برای هیچی تلاشی نکنه

جای اینکه ماهی خوردن رو یادش بدین ماهیگیری رو یادش بدین بزارین بفهمه که زن داره زندگی داره

خواهش میکنم عزیزم انشالا که همیشه موفق باشی آره ازشون نگیر  واقعا بعضی دلسوزیا به ضرر ما آدما ...

دقیقا،واقعا ممنونم چشم وگوشمو باز کردی،حس کردم از یه خواهر مهربون نصیحت شنیدم