2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم خیانتشو باور کنم

237 بازدید | 16 پست

بچه ها با این که عکسهای شوهرمو  دم در خونه منشیش دیدم و اینکه دوسال حتی بهم نزدیک نمیشه و تو چشمام نگاه نمیکنه و حتی اگه  بهترین لباسا را بیپوشم و حتی ادرس خونه منشیشون را انکار میکنه و میگه نمیدونم کجا زندگی میکنه بازم همش فک میکنم شاید خیانت نکرده شاید من اشتباه میکنم هنوز منتظر کورسوی امیدم که دارم اشتباه فکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن داره خیانت میکنه 😐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ولش كن  بابا  ولي اگر دوستش داري و ميخواي به دستش بياري ،،خودتو از محبتش بي نياز نشون بده ...

خودش رفته درخواست طلاق داده ولی نه دعوایی نه چیزی نمیتونم باور کنم این همون مرد ۵ سال پیش منه

اي خدا انشالله كه هرچي صلاحه پيش بياد برات اسي 🥺🙏🏻

مرسی عزیزم از همتون میخوام فقط برام دعا کنید حداقل برام نشونه هاش رو بشه بتونم راحت ازش دل بکنم.میدونم هنوز دوستش دارم.یا هم بفهمم اشتباه کردم تموم بشه این لجبازیا و سو زن ها

نمیدونم ببین از وقتی این مبلا را از منشیش خریدیم اینجوری شده به نظرم .ولی هرچی گشتم نتونستم چیزی توش ...

حالا قضیه منشی رو ک من نمیدونم، ولی اینکه این همه مدت سرد بوده و بی توجه و الآنم طلاق ... معنیش خیانته ۹۹ درصد ، باهاش حرف نزدی؟

حالا قضیه منشی رو ک من نمیدونم، ولی اینکه این همه مدت سرد بوده و بی توجه و الآنم طلاق ... معنیش خیان ...

چرا میگه تو بدترین حالتو در نظر بگیر.ی بار دست رو قران میزاره میگه من تا الان با کسی رابطه جنسی نداشتم ی بار میگه دروع مصلحتی گفتم 

هیچی ببین با پدرم یکم دعوا کردن سر همین مسائلمون  حالا میگه میخوام ننگ بزارم رو پیشانیه پدرت&nb ...

چ بگم والا، بعضیا فکر میکنن خدا وجود نداره... از کجا معلوم تو ی شوهر بهتر نکنی