2777
2789
عنوان

پودر رویال اصل

1478 بازدید | 25 پست

من پودر رویال اصل خریدم برای چاقی

کسی تاحالا استفاده کرده ک نتیجه بگیره ؟ ضرر نداره؟

دقت کنین میگم اصل چون خودم میدونم تقلبی ها واسه گوارش و کبد ضرر دارن

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊

اصل رو از کجا خریدی؟

منم قبلن برا چاقی خوردم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطاری اصل گرفته بودی؟ نتیجه داد؟

اصل ک نبود کورتون داشت  ۲۰ روزه ۸ کیلو چاق شدم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عطاری اصل گرفته بودی؟ نتیجه داد؟

میشه عکسشو بفرستی عزیزم ؟

برگشت؟

من تو بارداری تیرویید کم کار گرفتم بخاطرش قرص خوردم 

تیروییدم  پرکار شد بدتر 

هییلی لاغر شدم  بخاطر قرص تیرووید 

درصورتی ک تیروییدم اصلن مشکل ساز نبود دکتر احمق 

ولی میخوام دوبارع بگیرم 

چون اردیبهشت چاق شده بودم تا مرداد ماه وزنم مونده بود 

واسه من اینه

برا منم همین بوده  از اصفهان از یه خانومه سفارش داده بودم

من تو بارداری تیرویید کم کار گرفتم بخاطرش قرص خوردم  تیروییدم  پرکار شد بدتر  هییلی ...

اخه بعضیا رو دیدم تو نینی سایت میگفتن مشکللات گوارشی و کبدی داره استرس گرفتم:( 

مشکلی برات پیش نیومد؟

اخه بعضیا رو دیدم تو نینی سایت میگفتن مشکللات گوارشی و کبدی داره استرس گرفتم:(  مشکلی برات پیش ...

منم خوردم یبوست گرفتم یکم 

بعدش یکم سیستم ایمنیو ضعیف میکنه  

الان دختر عمم داره میخوره مشکلی ندارع 

ولی خب چون شوک میده ب بدن 

مشکل  معده اینا درست میشه بعدن 

من بیشتر یبوس اذیت میکرد 

این ک میگن اصله:(

باور نکن  

ولی خب نسبت ب پودر های دیگه عوارضش کمتره 

منم خوردم یبوست گرفتم یکم  بعدش یکم سیستم ایمنیو ضعیف میکنه   الان دختر عمم داره میخوره ...

پس فک کنم نخورم بهتره -_-