2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما رسم داریم ک

سکه

طلا

خونه 

پول

سفر

گل

ترمه

میندازیم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

والا ما ۱۰۰ تا سکه مهرم کردن😂حالا فردا شب دقیق مشخص میشه😂

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

خودم ب ۱ سکه راغب بودم ولی بابا گفت ۱۱۴ سکه و الان ۱۱۴ سکه مهرمه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

وقتی دو طرف هم رو دوست دارن واقعا میزان و نوع مهریه بی معنیه. من خودم چون سنتی ازدواج کردم به زور خانواده 650سکه ولی الان ده برابرش رو با یه ثانیه ارامش همسرم و بچه هام عوض نمیکنم. شما هم یه چیز خوب و معقول بذارید حرف دیگرانم بعد از چند سال هیچ ارزشی نداره

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
سکه. سفر.دور دنیا😎.

الان دیگ کل ایرانم نمیشه سفر کرد دور دنیا ک دیگ اصلا😁

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند