2777
2789
عنوان

جنجالی ترین تاپیک نی نی سایت

281 بازدید | 18 پست

جنجالی تریت تاپیکی که تو نی نی سایت دیدید چی بوده؟که پشماتون ریخته😂

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         

اقدس جون😂😂

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های خودم تا حالا 10بارم تعلیق شدم😎😎

همشونم بخاطر آگاه سازی و بیدار سازی در مورد دین اینا 😂

ولی خب خیلی‌هاشون ترکیده

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش

یه چیزی دیدم خالص ترین سم ممکن

یه نفر میگفت واسم خواستگار اومد و همدیگرو پسندیدیم و قرار شد بیان و قرار مدار عقد بذارن

میگفت واسه آخرین بار با پسره رفتم حرف بزنم اونجا تو اتاق بهم گفت ببخشید من یه چیز مهمی رو بهتون نگفتم

میگه منم گفتم بفرمایید

پسره گفته من ذوس دارم هر ماه مو های بیکینی رو یه مدل بزنی 😐

دختره گفته ولی من لیزر کردم 😐

پسره گفته پس ببخشید این ازدواج به صلاح نیست و رفته 😐😐😐

حالا من با پشم هایی که در آسمان میرقصند یه سوال داشتم 😑

اینکه هر ماه یه مدل بزنه یعنی چی؟

مثلاً یه بار سه تیغ کنه یه بار عین سبیلای بهنام بانی بزنه یه بار بزنی بزنه؟آره؟😐😐😐😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

واییییی خداااا چطوری این اراجیف و میگن سختتشون نیست ملت چه خلاقن🤣🤣🤣🤣

نه بابا بخدا هستن همچین آدمایی 😂😂😂🤦🤦🤦

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه چیزی دیدم خالص ترین سم ممکن یه نفر میگفت واسم خواستگار اومد و همدیگرو پسندیدیم و قرار شد بیان و ...

وااای خودا😂😐

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!