الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من قبلا پریودام منظم منظم بود چند ماهه که اقدام کردم یا خیلی دیر میشدم پریود یا کلا دو ماه نمیشدم.اون موقعی که دو ماه بود نشده بودم امپول پروژسترونم زدم ولی ۲۰ روز گذشت و نشدم بعد تو اینترنت سرچ که کردم نقطه هیگو رو دیدم،که چون مطمینم بودم باردار نیستم گفتم یه امتحان میکنم همینجوری ،فرداش پریود شدم
نقطه هیگو بین انگشت شست و اشارست.میگن این راه ارتباطیه رحمه و به مدت چند دقیقه طوری که درد کوچیکی بگیری فشار بده فقط حتما مطمین شو باردار نیستی چون سقط میکنه.من خودم الکی امتحان کردم و شوکه شدم جواب داد
بعضی سایتا نوشته بودن در روز چند بار دو دقیقه فشار بده ولی من یه بار ۴-۵ دقیقه فشار دادم.وقتی مطمین شدی از عدم بارداری هروقت بیکار شدی فشار بده ایشالا که جواب میده
خیلی صبوری میخواد این پروسه واقعا.من خیلی عجولم و همش ناامیدم همش حس میکنم این قرصا و امپولا جواب نمیده.با اینکه دکتر میگه سالم و کیستم حتی ندارم نمیدونم چرا باردار نمیشم