هرکی لتروزول ولی مصرف کرده راضی بوده ایشالا که حتما جواب میگیری.منم فکر کنم سایز فولیکولم کم باشه چون من فقط یه بار سونو رفتم اونم یک هفته از روزی که قرار بود پریود بشم گذشته بود و فولیکول ۱۸ داشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله عزیزم ممنون... انشالله تو هم جواب میگیری به زودی
مرسی عزیزم ایشالا.فقط یه سوال من بعد از رابطه خیلی تخمدانام درد مییگیره حتی امروز که یک روز از رابطم گذشته بیشتر شده.بعضیا میگن از کیسته ولی من کیست ندارم شما هم همینطوری؟
چند روز از موعدت گذشته بود ازمایش دادی علایمی داشتی؟
تا روز پنجم بی بی میزدم منفی میشد..بعد روز هفتم گفتم برم ازمایش خون رفتم بتام پایین بود گفت مشکوکه برو چن روز دیگ بیا..اومدم بی بی زدم دیدم مثبت شد..امروز روز 11 امرفتم گفت مثبت شده..
تا روز پنجم بی بی میزدم منفی میشد..بعد روز هفتم گفتم برم ازمایش خون رفتم بتام پایین بود گفت مشکوکه ب ...
خدا رو شکر ایشالا که بارداری راحتی داشته باشی😍🥰من ده روز بعد از امپولمه امروز زدم بعد ازینکه گفتی تو منم گفتم ببینم چیزی نشون میده یه خط کمرنگ افتاده ولی اعتمادی نیست چون تا ۱۴ روز انگار اثر امپوله،ولی دعا کن واسه منم مثبت باشه واقعا.