2777
2789
عنوان

اگه دوست داری معلم پیش دبستانی بشی،بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش چقدره؟ 

عزیزم حقوقش بستگی به محل کار داره.هرجایی یه مبلغی تعیین میکنه.ضمن اینکه اول کار حقوق خیلی بالا نیست.اما شما اگه جای خوب آموزش ببینید میتونید از سال دوم کاریتون درامد خوب داشته باشید

یک‌معلم عاشق که زندگیش کنار بچه ها میگذره  
عزیزان این کارگاه سه ماه پشتیبانی داره که خودم کنارتونم تا بهترین بشید. ضمن اینکه بهتون یاد میدم وق ...

ن عزیزم چنین چیزی نیس 

آموزش و پرورش اصلا قبول نمیکنه کسی که درس تربيت کودک رو نخونده با یه دوره استخدامش کنن

پس این همه دانش آموز و دانشجو تربيت کودک تکلیفشون چی چیه؟

مگه کشکه 🤣

خیلییی ببخشید ولییی اونهایی که رشدشان تربیت کودک هس و دارن درس میخوننن تکلیفشون چی چیه؟؟؟یعنی فرقشان ...

عزیزم من هم رشته م علوم تربیتی هست و هم دوره ی تربیت مربی پیش دبستان رو ۱۴ سال پیش گذروندم 

اول هم دوره رو گذروندم و همون موقع مشغول به کار شدم

رشته دانشگاهیم درابتدا مرتبط نبود اصلا با معلمی اما توی کارم موفق شدم چون علاقه داشتم

بعد از چندسال رفتم علوم تربیتی خوندم

ربطی به دانشگاه نداره اتفاقا چیزی که یک معلم پیش دبستان لازم داره همین دوره ها هستش حتی اگه دانشگاه هم رفته باشه باید مدرک مربیگری داشته باشه

ن عزیزم چنین چیزی نیس  آموزش و پرورش اصلا قبول نمیکنه کسی که درس تربيت کودک رو نخونده با ...

عزیزم من ۱۲ ساله توی مدرسه دارم کار میکنم

اپلا که مدرسه دولتی قرار نیست برید

مدرسه غیردولتی باید برید

ضمن اینکه اتفاقا برای استخدام توی مدرسه غیردولتی به عنوان معلم پیش دبستان،حتما باید دوره مربیگری گذروندن باشید

نمیدونم شما مشکلون الان با این دوره چیه

اگه سطح علمی یک نفر بره بالا ایرادی داره؟

عزیزم من ۱۲ ساله توی مدرسه دارم کار میکنم اپلا که مدرسه دولتی قرار نیست برید مدرسه غیردولتی باید ب ...

ن عزیزم من مشکلی  ندارم یعنی بد متوجه منظورت شدم

گفتم پس اونهایی که رشدشان تربیت کودک تکلیفشون چی چیه

که اونهایی که رشدشان این نیس با یه دوره برن سرکار 

خب ظلمه کسی که رشتش نباشه به یه دوره  بره سرکار 

اخه خودم رشتم تربیت کودک  

و شنبدم که آموزش و پرورش غیر از کسانی که تحصیلاتشان در این  مورد نباشه قبول نمیکنهه

ن عزیزم من مشکلی  ندارم یعنی بد متوجه منظورت شدم گفتم پس اونهایی که رشدشان تربیت کودک تکلیفشون ...

شما دبیرستانی هستی عزیزم؟تاپیکهاتو الان دیدم

اآره گلم 

خب پس درمورد اشتغال و کار و مدرسه هنوز اطلاعی نداری عزیزم.بهتره بدونی گلم‌که چطوریه بعد بگی که باعث ناراحتی کسی نشی.

نه ظلم‌ درحق کسیه که تربیت کودک خونده نه درحق هیچ‌کس دیگه.هرکس براساس توانایی خودش میتونه استخدام بشه