2777
2789
عنوان

علم متافیزیک

122 بازدید | 5 پست

سلام علیکم لطفا فقط و فقط راهنمایی کنید و تجربتون رو در این زمینه بفرستین ممنون میشم به نظر شما کسي که بیماری داره از طریق متافیزیک رفع میشه آیا کسي رو سراغ دارین که در این زمینه خبره باشه 

بیماری رو نمیذونم اما پیج محمد بصیری یاکانالش خیلی کمکت میکنه 

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واقعیت داره؟؟ 

قطعا واقعیته 

جز قوانین خداست 

ورعایت کنی حتما جواب میگیری 

اگه میخای بیا توخصوصی درخواست دوستی بذه شمارتو بذار یسری فایل رایگانه بفرستم توتلگرام واست 

اگه ام نمیخوای برو توتلگرام کانال استاد محمدبصیری رو سرچ کن هشت تا فایل رایگان داره 

تواینستا استاد عرشیانفر..عباس منش..وتقوی زاده هم پیجای مفیدی دارن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜