2777
2789
عنوان

چاق شدم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
اره اینکه خوشه🤭  ای خُب کوچوسکه🤣🤣🤣 آخیش مشتبی که نمیبینه دلم اروم شد

🤣🤣🤣🤣🤣

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

از صبح اینا رو خوردم

صبحانه یک کاسه عدسی

میان وعده یک بشقاب آش لشخک(مشهدیه)

دوتا سیب

دوتا پرتغال

نصف هندونه

یک نون لُمبه با سه تا تخم مرغ رُبی

تا ناهار که آبگوشت زدم 

دوباره کشک بادمجون پختم زدم

باز یک کاسه آش لشخک🤭

الانم در خدمت شمام با گرسنگی شدید

میگم نکنه انگل گرفتم 🤣🤣🤣🤣🥲

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم نون شیرمال خریده مشتبی 

با چای شیرین و پنیر بزنم

از فردا رژیم 🤭😭

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

مرسی از حضورتون در تاپیکم 😍😍😍😍 الهی همتون سلامت وشاد باشید و دعاهاتون مستجاب 

مرسی از حضورتون در تاپیکم 😍😍😍😍 الهی همتون سلامت وشاد باشید و دعاهاتون مستجاب 

سلام 

ببخشید شما نی نی تون پسره، چند تا اقدام داشتید؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام  ببخشید شما نی نی تون پسره، چند تا اقدام داشتید؟

سلام بله عزیزم، دوسال ورزش و رژیم داشتم تا فقط از تنبلی تخمدان در بیام ، یک کوچولو هم همسرم مشکل داشت که دارو مصرف کردیم و ... جنسیتش رو واقعا دنبالش نبودیم

سلام بله عزیزم، دوسال ورزش و رژیم داشتم تا فقط از تنبلی تخمدان در بیام ، یک کوچولو هم همسرم مشکل داش ...

اقدام رو یادتون نیست؟ چند تا بود و در بازه تخمک گذاری بود یا نه؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
اقدام رو یادتون نیست؟ چند تا بود و در بازه تخمک گذاری بود یا نه؟

سه شب پشت سرهم  در بازه ی تخمک گذاری گلم