2777
2789
عنوان

چاق شدم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
هییی دل غافل خدا لقدت کنه مشتبی،مردک کم خرد

مشتبی چکار داشتی اخه 🤧الان بیا پاسخگو باش 🤣🤣🤣

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
حجم دارن دیگه نمیدونم دقیق، زیاد بخور سبزیجات منم باردارم اصلا اشتها ندارم

خوبه که اشتهای کاذب ندارید😘😘 سعی میکنم قول میدم غذاخوردنم رو اصلاح کنم

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما طبیعی وزن اضافه کردی من تو سه هفته ۳ کیلو خیلیه

منم مثل شما از ماه سوم به بعد اضافه کردم هفته ای نیم کیلو گاهی یک کیلو گاهی اصلا  اما خب برای منی که ۶۲ بودم الان ۷۶ شدم خیلی سخته کمر درد دارم الان خیلی اما خب امیدم به بعد زایمانه

نه چاق نمیشدم ،از روزیکه بارداریمو فهمیدم و شدم استراحت مطلق تا دفع هماتوم این بلا سرم اومد

اگه استعداد چاقی ندارین و تو خانواده مثلا خواهراتون مادرتون خاله هاتون توبارداری و بعدازاون چاقی ماندگار نداشتن شماهم مطمئن باشین بعداز زایمان دوباره ب وزن قبل برمیگردین و نهایتا دوسه کیلو ماندگارباشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
مشتبی چکار داشتی اخه 🤧الان بیا پاسخگو باش 🤣🤣🤣

همش تقصیر ای مشتبایه در به دره،خودش که چاق بود چشم دیدن اندام باربی و کوپولی و دنبه ایه منو نداشت😭🤭

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
منم مثل شما از ماه سوم به بعد اضافه کردم هفته ای نیم کیلو گاهی یک کیلو گاهی اصلا  اما خب برای م ...

وشماهم خداییش وزنتون خوبه ،ازمن افتاده تو شکم و رانم پادردشدم ،فکر کنید تا هفته ی ۲۰ به بعد شدم ۸۵ کیلو

همش تقصیر ای مشتبایه در به دره،خودش که چاق بود چشم دیدن اندام باربی و کوپولی و دنبه ایه منو نداشت😭� ...

بی خیال . شاد باش . فندق الان تو دلت عروسیشه 🤪🤪🤪

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اگه استعداد چاقی ندارین و تو خانواده مثلا خواهراتون مادرتون خاله هاتون توبارداری و بعدازاون چاقی مان ...

خداییش مامان و آبجیم عین تانک شدن خوش هیکل 🤣 پس امیدی نیست،همون کاهو و سبزیجات میخورم 

وشماهم خداییش وزنتون خوبه ،ازمن افتاده تو شکم و رانم پادردشدم ،فکر کنید تا هفته ی ۲۰ به بعد شدم ۸۵ ک ...

نه بابا انقدر ها هم اضافه نمیکنی یه ماه میبینی اصلا اضافه نکردی دکترت دعوات می‌کنه یه ماه هم میبینی پنج کیلو اضافه کردی بازم دکترت دعوات می‌کنه🤣

به فکر رژیم اینا اصلا نباش فقط سالم بخور فست فود نخور 

مسئله همینه همش ضعفم هرچی بذارن جلوم میخورم😭

شدم عین این گوسپندای نانازو جیگرو دلبر و خوشگله پرواری که آخُرشون رو پر میکنن

اصلا هم فرقی نداره چی باشه میخورن،حالت دراز کش میخورم 🤣🤭 

خداییش مامان و آبجیم عین تانک شدن خوش هیکل 🤣 پس امیدی نیست،همون کاهو و سبزیجات میخورم 

پس سعی کن حتما شیردهی داشته باشی چون تنها راهته ک وزن کم کنی حتما اینکاروبکن

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
نه بابا انقدر ها هم اضافه نمیکنی یه ماه میبینی اصلا اضافه نکردی دکترت دعوات می‌کنه یه ماه هم میبینی ...

دکتر منم ازیناست که خیلی ایراد گیره 🤭 خدارحم کنه 

نه میزنم به دل کاهو و سبزیجات 

پس سعی کن حتما شیردهی داشته باشی چون تنها راهته ک وزن کم کنی حتما اینکاروبکن

ان شاءالله عزیزم 🥰🥰🥰ممنونم

بی خیال . شاد باش . فندق الان تو دلت عروسیشه 🤪🤪🤪

اره اینکه خوشه🤭  ای خُب کوچوسکه🤣🤣🤣 آخیش مشتبی که نمیبینه دلم اروم شد