بچه ها من تو هفته ی ۸ رفتم ترازو مامای دکترم ۶۳بودم.امروز تو هفته ی ۱۱،شدم ۶۶ کیلو😭😭😭😭😭 اینم بگم هماتوم هام جذب و دفع شدن و دیگه اثری ازشون نیست.موقعیت جنین هم خوبه.چه کنم تا حداقل چاق تر نشم؟؟؟؟ تجربه هاتون رو بگید لطفا🤧🤧 داغونم اصلا،مثه گاو اشتها کردم
رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما طبیعی وزن اضافه کردی من تو سه هفته ۳ کیلو خیلیه
منم مثل شما از ماه سوم به بعد اضافه کردم هفته ای نیم کیلو گاهی یک کیلو گاهی اصلا اما خب برای منی که ۶۲ بودم الان ۷۶ شدم خیلی سخته کمر درد دارم الان خیلی اما خب امیدم به بعد زایمانه
نه چاق نمیشدم ،از روزیکه بارداریمو فهمیدم و شدم استراحت مطلق تا دفع هماتوم این بلا سرم اومد
اگه استعداد چاقی ندارین و تو خانواده مثلا خواهراتون مادرتون خاله هاتون توبارداری و بعدازاون چاقی ماندگار نداشتن شماهم مطمئن باشین بعداز زایمان دوباره ب وزن قبل برمیگردین و نهایتا دوسه کیلو ماندگارباشه
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
خداییش مامان و آبجیم عین تانک شدن خوش هیکل 🤣 پس امیدی نیست،همون کاهو و سبزیجات میخورم
پس سعی کن حتما شیردهی داشته باشی چون تنها راهته ک وزن کم کنی حتما اینکاروبکن
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝