اول از همه یه توضیحی از خودم بگم منو شوهرم عاشق همیم هیچ کار اشتباهی هم ازش ندیدم..نمیذاره اینستا نصب کنم در حالی که خودش اینستا داره.. میگم توام حذف کن میگه به خاطر کارم مجبورم.. کارش آرایشگره اینم بگم که همیشه یواشکی گوشیشو چک میکنم چیز خاصی ندیدم حتی وقتایی که با دوستاشم چت میکنه اونارم پاک نمیکنه..دیشب اتفاقی گوشیشو چک کردپ تو پیامای اینستاش یه پیج خارجی ک ایرانی نبود برای شوهرم عکس .. فرستاده بود شوهرمم نوشته بود oh my good منم خیلی ناراحت شدم سرش داد زدم که این چیههههه چیزی نگف بعد من رفتم اتاق و دختر ۶ ماهمو هم بردم و اونجا رو تخت باهم بخوابیم یه تشک هم انداختم پذیرایی که نیاد پیشمون بعد چن دیقه اومد کلی نازمو کشید که ببخشید کارم اشتباه بود بخدا منم منظوری نداشتم آخه از کجا معلوم که یه زن بود خودت که دیدی پیج خارجی بود منم گفتم حالا هر چی تو نباید اون جوابو میدادی برگشت گف من ی تار موی تو و دخترمو به یه دنیا نمیدم خلاصه بیش از حد ناراحت شدم و گفتم اگه من جای تو این کارو میکردم چیکار میکردی گف شرمنده حق با توعه اینم بگم که شوهرم اصلا آدم چشم چرون و خیانت کار نیس برعکس همیشه میگه مرد نباید به ناموس دیگرون نگا کنه چون زمین گرده واقعا گیج شدم از دیروز حوصله ندارم میخوام امتحانش کنم ولی میترسم بفهمه منم و بد بشه خواهشا راهنماییم کنین
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کار شوهرت صد در صد اشتباه بود. تو هم چند روز باهاش سر سنگین باش که بفهمه دیگه تکرار نکنه. ولی خودت رو ناراحت نکن. حرص نخور. مردا گاهی تو این مسائل بیشعور میشن واقعا. خدا رو شکر که ایرانی هم نبود. اونم برا تبلیغ پیج خودش پیام داده بود