منم شپش دارم اینا فصلشون تمومشه خودشون میرن ولش کن الان هر کار کنی هستن 😂 من اهمیت نمیدم خودشون م ...
مطمنی بعدفصل میرن؟
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با شونه دندونه ریز شونه کن بعد سس مایونز بزن ی چند ساعت بمونه رو سرت تخماشون میترکه من تابستون دچار شدم موهامو کچل کردم ولی دخترم فقط رشک داشت سرش که با این کار تموم شد البته هنوزم بعد چندماه ماهی ی بار سرکه میزنم تا چیزی نباشه
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
رفتم دکتر اما موهامو کوتاه نکردم اخرش دیگه تموم شد با شامپو و....
من یه ساله دارم هربلایی هم سرموهام میارم ولی نمیرن بگمم موهام تا کمرمه دلم نمیاد بزنمش
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد