2777
2789
عنوان

زامبی در چین

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 185 پست
میگفتن با این واکسنها زامبی میشین هیجکس قبول دار نشد حالا ببین    

دقیقا احتمالش هس میگفتن یکی دوسال بعد یا میمیرن یا بدنشون تغییر میکنه

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
جدی میگم این همه فیلم بی مورد نیست هیچی از این دنیا بعید نیست

از بشر هیچ چیزی بعید نیست کروناهم ساخته دست بشر بود

همینطور ک قلب خوک به انسان پیوند زدن

همینطورم ممکنه این اتفاق بیفته حالا نه ۱۰۰درصد 

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موندم والا 

شما تا حالا چیزی از ایلومیناتی ها شنیدید

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بایا زامبی نیست شمام اسمش فک کنم گفتن. دلتاکرون

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
والا اون اولا که کرونا هم اومده بو همینو هی میگفتن تعلیقمم کردن  حالا اطلاع رسانی چه اشکالی دا ...

کره و چینم در حال ساخت خونه ها و تجهیزات ضد زامبین 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
از بشر هیچ چیزی بعید نیست کروناهم ساخته دست بشر بود همینطور ک قلب خوک به انسان پیوند زدن همینطورم ...

اره درسته...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
😂😂😂😂😂 منم یادمه تازه خیلیا همینجا قسم میخوردن ما خونمون اونجاس بارون بادمجون میومد

يادمه يكي تاپيك زده بود ديروز تو اتوبان همت بوديم تو ترافيك يهو بادمجون بود كه ميخورد به كاپوت ماشين بعد من گفتم چرا دروغ ميگي يكي ديگه دراومده بود ميگفت راست ميگه منم بودم ديدم بادمجون داره ميريزه جالبه فرداش تلويزيون اعلام كرد كه فيلم ساختگيه و سازنده ها دستگير شدن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
 خدايي كي اين چيزها رو باور ميكنه يه خورده فكر كنيم  حدوداي دوسال پيش يه فيلم منتشر شده ...

از بشر هیچ چیزی بعید نیست کروناهم ساخته دست بشر بود

همینطور ک قلب خوک به انسان پیوند زدن

همینطورم ممکنه این اتفاق بیفته حالا نه ۱۰۰درصد 

خدایا شکرت معجزت تمام زندگی منه🥰🙏 مامان لیانا🍃✨
خب اونا کور که نیستن وقتی عنوان رو میبینن میتونن نیان داخل تاپیک

شما نمیتونی تو سایت عمومی بگی کی بیاد و کی نیاد.....وقتی چند تا تاپیک در این مورد و با این موضوع مدام زده میشه غیرممکنه کنجکاو نشن........نباید اخبار بدون منبع رو نشر داد

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بایا زامبی نیست شمام اسمش فک کنم گفتن. دلتاکرون

دلتا کرونا ک اومدو رف الان مرحله اومیکرونشیم😂

بفرما منو مسخره میکردین اینم از این

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره
 خدايي كي اين چيزها رو باور ميكنه يه خورده فكر كنيم  حدوداي دوسال پيش يه فيلم منتشر شده ...

تازه خواهرم یه فیلم توی اینستا دیده بود تخم مرع کاشتن گیاه ها تخم مرغ دارن میگف یکی دوتا نبود که یه هکتار زمین بود میچیدن میشکستن تخم مرغ بود هر چه قدر گفتم بابا اینا کپیه حقه هستش اینا گردن نگرفت گفت نه که نه کاشته بودن

تموم شد؟ ببنید ته تهش هممون زامبی‌میشیم چرا میترسین😂

حداقل اگ از الان پیگیر واکسنش شن خوبه