2777
2789
عنوان

زامبی در چین

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 185 پست
میریزیم داخل اسلحه خانه هر کلانتری و پاسگاه😁

جدی اگ یهو شد چ غلطی کنیم😅

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عامو اون که میگی فلاکاست قضیش فرق داره میگن مردم از دهن و دماغشون خون میاد و به بقیه حمله میکنن . ...

اینی ک الان تو چینه زامبیه؟ 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
 خدايي كي اين چيزها رو باور ميكنه يه خورده فكر كنيم  حدوداي دوسال پيش يه فيلم منتشر شده ...

😂😂😂😂😂 منم یادمه تازه خیلیا همینجا قسم میخوردن ما خونمون اونجاس بارون بادمجون میومد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
میدونید این سایت پر خانم بارداره؟؟؟؟؟؟لزومی داره پخش اخباری که حتی منبع موثق هم نداره؟؟؟؟؟؟

خب اونا کور که نیستن وقتی عنوان رو میبینن میتونن نیان داخل تاپیک

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

شهرما همیشه دعوا میشه همه تو خونه تفنگ داریم...بیان سرشونو میترکونم😂💪

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
کاش ادم های دارای قدرت های ابر قهرمانانه هم وجود داشتن

دیگه زیاد رفتی تو حس 🤣

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ابن چسشعرا رو از کجا میارین! 

خدا عقل داده!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
 خدايي كي اين چيزها رو باور ميكنه يه خورده فكر كنيم  حدوداي دوسال پيش يه فيلم منتشر شده ...

چند سال پیش فیلم شیوع را نشون دادن خیلی شبیه کرونا امروزی هست یا برج های دوقلوی آمریکا تو خیلی از فیلم و انیمیشن ها نشون دادن که فرومیریزن قبول دارم خیلی از فیلم ها چرت و پرته و با عقل و منطق جور در نمیاد ولی خیلی از چیزا هم برنامه ریزی شده هست

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
میدونید این سایت پر خانم بارداره؟؟؟؟؟؟لزومی داره پخش اخباری که حتی منبع موثق هم نداره؟؟؟؟؟؟

والا اون اولا که کرونا هم اومده بود همینو هی میگفتن تعلیقمم کردن 

حالا اطلاع رسانی چه اشکالی داره ادم اماده باشه 

خیلی وقته اتریش اگر اشتباه نکنم تو امادگی در مقابل با زامبی هستن