2777
2789
عنوان

زامبی در چین

3458 بازدید | 185 پست

شنیدین ؟ یکی از شهرهای چین بخاطر وجود چن مورد مشکوک ب زامبی چن وقته قرنطینه شده و مردمش ب شهرهای اطراف مهاجرت کردن؟ 

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو /: 

فک کن فردا تو خیابون داری راه میری یکی بیاد گردنتو گاز بگیره 😐 

همیشه قبل این ک ویروسیو پخش کنن یکی دو تا فیلم میدن بیرون ازش 

نمونش سریال شادی 😦

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

بچه ها اسلحه از کجا میشه تهیه کرد؟؟

کم کم باید ب فکرش باشیم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید این سایت پر خانم بارداره؟؟؟؟؟؟لزومی داره پخش اخباری که حتی منبع موثق هم نداره؟؟؟؟؟؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یا خدا

من همیشه میترسیدم زامبیا حمله کنن

همیشه هم اطمینان داشتم میان

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

اتفاقا الان تو یه تاپیک دیگه داشتیم بحث میکردیم یکی دو تا فیلم نیست که هزاران فیلم در مورد زامبی درست کردن 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

گردن 😂😂😂

نه بابا باور نکنید منکه باور نمیکنم مگه میشه ⁦☹️⁩(وی هم اکنون بدو بدو میرود و سرچ میکند)😐😐😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊