2777
2789
عنوان

خواهرش خیلی دو روعه

92 بازدید | 8 پست

خواهرش به من زنگ زد گفت مامان و بابای من قدیمین افکارشون خشکه قبول نمیکنن این ازدواج هارو براشون مسائلی مثل حق طلاق تابو هست ولی من درک میکنم به آیندت فکر می‌کنی و حق داری و به جون بچه م من خیلی دوست دارم و با این تحصیلات و با این شخصیت و خانواده از خدامه ازدواج کنید و.... منتهی مامان و بابام قدیمین

ما هم رفتیم یه جلسه مشاوره و فعلا در حد بررسیه یعنی به بحث راه حل نرسیدیم

بیاید ادامشو بگم

ما پریروز پیش مشاور بودیم بعد امشب میگه زن داداشم بحث و باز کرد و ویس گرفته بود برای من 

خواهرش میگه آره من به دختره گفتم ما این شرایط تو رو قبول نمی‌کنیم و ما۱۴تا سکه بیشتر نمیدیم و تو باید از تهران بیای شهرستان زندگی کنی حالا یا قبول می‌کنه یا نمیکنه

درصورتی که اصلا همچین حرفایی به من نزده بود اون روزم انقد هی قربونت برم و فدات بشم گفت که من خجالت کشیدم انقد رسمی حرف زدم ولی حالا میبینم اصلا این داره آتیش به پا میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش فقط گفت تهران نه به ذره کوتاه بیاد و اینا ولی خواهره هی جو میداد که اره من حرفامو زدم به دختره من گفتم اینجوری درصورتی که خدا شاهده هی گفت تو حق داری من درکت میکنم من دوست دارم فلان

چه زنداداش موزی آبزیر کاهی

کلا خانواده عجیبی ان

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

چه زنداداش موزی آبزیر کاهیکلا خانواده عجیبی ان

نه زن داداشه هی می‌گفت باید برید آشنا بشید صحبت کنید ما هم واسه پسرم دوسه جلسه رفتیم

ولی این خواهرش با من یه جور حرف میزنه بعد جلو خانوادش الکی میگه من گفتم ماشرایط تو رو قبول نمی‌کنیم و...

نه زن داداشه هی می‌گفت باید برید آشنا بشید صحبت کنید ما هم واسه پسرم دوسه جلسه رفتیمولی این خواهرش ب ...

خب چرا صدا ضبط کرد په لزومی داشت؟ مثلا میخواست بگه من خوبم.من مطمینم ضبط رو که قطع کرده حرفاشوعوض کرده

خواسته رابطه تو و خواهرشوهر آیندتو خراب کنه

کلا هر دو نفرشون مار هفت خطن ساده نباش و گول هیچ کدومشون رو نخور

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀