2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7942 بازدید | 153 پست
فکر کنم بدت نمیاد حرفاش باور کنی آبجی.وقتی داره بدون هیچ اثباتی داره ازت بهره ولذت میبره تلاش میکنه ...

میگه خواستم بگیرمش باباش نداده درمورد چندتا دختر دیگم همینو بهم گفته که میخواسته ولی اونا باباشون نداده ترسیدن باباشون سکته کنه،داستان همشون یکیه نمیفهمم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزنی میگی خیلی آقاست و جنتلمنه،با خانوادم حرف زد گفتن تو بیا اینجا بحثو عوض کرده بود اینام ...

چقد دغل باز

من از رو حرفات شناختم این آدمو چطور خودت نشناختی تاحالا

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁

چقد دغل بازمن از رو حرفات شناختم این آدمو چطور خودت نشناختی تاحالا

باهاش حرف بزنی بخدا میگی پیغمبره خیلی دخترا جذبش میشن چون یه چیزی داره اونم اینه با دخترا رابطه برقرار نمیکنه بخاطر همین همشون عاشقشن میگن مرد واقعی مرد نجیبببب که حتی تو اروپا دست به کسی نزده 

میگه خواستم بگیرمش باباش نداده درمورد چندتا دختر دیگم همینو بهم گفته که میخواسته ولی اونا باباشون ند ...

🤣🤣🤣 مشخصه همش ساختنیه

مطمئن باش همشون سرکار گذاشته اخرشم شوتشون کرده این آدم .آدم ومناسب زندگی مشترک نیست اصلا ازدواجی نیست قصد ازدواج کلا نداره

حتماً هم وقتی ازت تعریف میکرد و قربون صدقت می‌رفت کیف می‌کردید و لبریز از حس دوست داشته شدن میشدی؟

هیچوقت ازم تعریف نکرده همیشه از دوست دختر قبلیش تعریف میکرد که من حسودی کنم و بدونم عددی نیستم شاید در کل سه چهار بار تو دوسال تعریفم کرده باشه

هیچوقت ازم تعریف نکرده همیشه از دوست دختر قبلیش تعریف میکرد که من حسودی کنم و بدونم عددی نیستم شاید ...

آره دوست پسر اولین اینجور بود میگفت من همش افسرده ام کمکم کن کنارم باش تا به خواسته اش برسه من نصف راهی ولش کردم 

اره با تعریف هی عکس از دخترا می گیرن

می‌دونم ، دخترها عاشق تحسین شدنند ، اشکالی هم نداره ولی کسی که لیاقت حضور در اون جایگاه را داشته باشه و با پذیرش مسئولیت و طی کردن مسیر اول اثبات کرده باشه و تا حد محرم شدن پیش آمده باشه بعد تحسین واقعی می‌کنه چون اون وقته که وجود اون زن را دوست داره ، روح و جسمش را تحسین می‌کنه ، و از روی شهوت نیست از روی عشقه ، 

🤣🤣🤣 مشخصه همش ساختنیهمطمئن باش همشون سرکار گذاشته اخرشم شوتشون کرده این آدم .آدم ومناسب زندگی مشت ...

منم قصد ازدواج باهاش ندارم ولی خیلی وابستست نمیدونم چطور بفهمونم بهش دیگه تمومه چون بلا سرخودش میاره دیدم که میگم

باهاش حرف بزنی بخدا میگی پیغمبره خیلی دخترا جذبش میشن چون یه چیزی داره اونم اینه با دخترا رابطه برقر ...

آدم حرفه نه عمل ، اگه حرفاش واقعی بود ک خواسته غیر معقول نمیخواد از نامحرم وناموس مردم

بعدشم من باکسی کمی حرف بزنم گوش کنم بحرفاش رفتارشو ببینم میفهمم خود واقعیشه یا گرگ در پوست میش

حتی ازروعکس هم تشخیص میدم (چهره) چ برسه دیدن وحرف زدنش

هیچوقت ازم تعریف نکرده همیشه از دوست دختر قبلیش تعریف میکرد که من حسودی کنم و بدونم عددی نیستم شاید ...

همین هم یک ترفند واسه اینه که بهت بگه تو به من نیاز داری و احساس کنی اون بهتر از تو گیرش میاد و بترسی که از دستش بدی