2777
2789
عنوان

عروس خانم چی به مادر شوهرت هدیه میدی!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز خودت برو بگیر دیگه بسته به شرایط مالی فعلی تون 

تو با یه هدیه خریدن فقیر نمیشی که جای دوری نمیره مادر شوهرته برای پسرش  سالها زحمت کشید ه 

هر رفتاری کنه جوابش سالها بعد میاد جلوت از خوبی کردن هیچوقت بد نمیبینی 

مطمین باش

مادرم یه چیز کوچیک میگیرم

مادرشوهرم هیچی

نمیرم خونشون قبلا میخریدیم 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

دوس دارم امسال یچیزی بگیرم ولی نمیدونم همسرم اجازه میده یا نه،بجز لباس هم چیزی به ذهنم نمیرسه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیز خودت برو بگیر دیگه بسته به شرایط مالی فعلی تون  تو با یه هدیه خریدن فقیر نمیشی که جای د ...

دقیقا شوهرم دلش نمیاد هیچی بخره...

منم انگار شدم شبیه خودشون...

ولی میخام بدون حس عشق بگیرم که اگر ازشون ناراحت شدم ضربه نخورم و به شعور هدیه دادنم ادامه بدم

من هم  موقعیتم شبیه شماست من چیزی نمیخرم چون هرچی بگیرم یه ایرادی میگیره

برای مامان خودمم فقط کادو کوچیک مثل روسری اونم با پس انداز خودم میگیرم

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!
من هم  موقعیتم شبیه شماست من چیزی نمیخرم چون هرچی بگیرم یه ایرادی میگیره برای مامان خودمم فقط ...

آره تقریبا منم هرچئ بگسرم برای مامانم 

شوهرم نصف میگم 

حتی کادوی عروسی و تولد نوزادی بقیه رو هم جنبه ندارن

همش برای خانواده منو میپرسن چی دادن بهت 

جی دادی بهشون...

ولی خودشون انتظار دارن به فامیل اینها بیشتر هدیه بدیم

که منم فرق نمیذارم

ولی برای دل خوش کنک خانواده شوهرم  برای خانواده خودمو کم میگم

الان میگم به نظرتون این کار اشتباه نیست

انگار اونها رو عادت میدم که آره خانواده ام ارزش شون از فامیل شما کمتره...

زن داداشم اتفاقا عادی وای میسه از داداشم میگیره واسه پول اندازی های عروسی و ... واسه فامیل خودش

و داداشم و ما پذیرفتسم که عروس مون با خانواد ه اش ارزش دارن

در صورتی که اصلا سطح مالی شون پایین تر هست

ولی ارزش شون بالاتر