2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری هستم میشه بیاین

101 بازدید | 15 پست

خیلی احساساتی و حساس شدم. از قبلم بودم ولی الان شدتش زیاد شده. زودی اشکام میریزه.

هنوز نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم . دکتر گفت شاید بعضی وقتا به پوچی هم برسی و طبیعیه🥲شما هم اینجوری میشدین؟

حوصله هیچ کاریو ندارم انگار خستم .نفس کم میارم.

اشتهام کمه ولی تهوع نداشتم. حسش بوده ولی جدی نبوده

خیلی میترسم از سونوگرافی اول 😔نکنه قلبش نزنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون میتونم بپرسم وقتی که فهمیدید باردارید چه علائمی داشتید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دردای خفیف پریودی. تیر کشیدن لگن. جوش صورت. تاخیر پریود 

مرسی عزیزم من دوروز به موعدم مونده ولی چند روزه درد پریودی دارم و نوک سینه ام درد داره تو این ۵ سالی که منتظرم باردار بشم هیچ وقت درد نوک سینه رو تجربه نکردم و اولین باره و حس میکنم باردارم

انشالله به سلامتی دوران بارداری رو بگذرونی عزیزم🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
مرسی عزیزم من دوروز به موعدم مونده ولی چند روزه درد پریودی دارم و نوک سینه ام درد داره تو این ۵ سالی ...

ان شاالله باردار باشی عزیزم. من خیلی غیر منتظره باردار شدم. تو هم بهش فکر نکن و توجه نکن.