2777
2789
عنوان

دما برای بارداری و تخمک گذاری

140 بازدید | 22 پست

سلام خانما کسی اینجا اقدامی نیست این ماه که دمای پایشو اندازه بگیره؟ دماهاتون چجوریه؟ مامانایی که باردار شدن چی شماها اندازه گرفتین چجوری بود بیاین بگین هیچ جا چهارتا دمادنیست ادم مقایسه کنه هی تو سایتا خارجی میبینم سکته میکنم هزار جور مریضی رو خودم گذاشتم . تازه نصفشم اشتباه میگرفتم . این ماه اولین باره بیاین کمک کنیم با همم باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه دمای بدنم زیر 37 بود موقع بارداری هم همون بود با اینکه میگفتن میره بالا برای من هیچ تغییری ...

سلام فکر کنم یه درجه یه درجه میره بالا زیر 37 خوبه اگه بالای 36/5 باشه

چرا از کیت تخمکگذاری استفاده نمی کنی  فکر نکنم کار سختی باشه موقع تخمگذاری نیم درجه بالا میره ...

ماه پیش استفاده کردم البته امتحانی اقدام نداشتم این ماه دیر شد نرسیدم بخرم گفتم با دما اندازه بگیرم دقیقا قبل تایمم رفت بالا حالا رو یه دما مونده چند روزه یه روز میاد پایین یه. دهم درجه یه روز یه. دهم درجه میره بالا میخواستم ببینم مال بقیه چحوریه 

چه جالب یعنی بالا پایین نمیشد؟ هی تو نتم استرس گرفتم همش یه چیزی میبینم هی میگم منم اینجوریم 

نه مال من اصلا تغیری نکرد کلا ثابت بود میگم فقط خودم از تو احساس گر گرفتگی داشتم 

هر چی حساب کتاب کنی واسترس داشته باشی بدتر نمیشی بسپار به خدا  تو اقدامتوداشته باش استرسم نداشت ...

راست میگین دست خودم نیست همش تو گوشیم هی هر روزم مشکلات و مریضی جدید پیدا میکنم