سلام دوستای عزیزم
همینطور که میدونین بخاطر فوت مادرشوهرم من بدون مجلس عروسی اومدم خونه خودم.
واینکه الان چهار ماه میگذره از زندگیمون وتو این مدت خانواده شوهرم نیومدن خونمون وکادوهم که هییچی ومنم کلی دلگیر بودم.تا اینکه ۱۰روز پیش عمم فوت کرد ومن عذادار شدم واینم بگم هیچ کدوم از مراسم هاش نیومدن ومنم ایندفعه گفتم بهشون که ناراحتم وخلاصه گذشت ویکی ازخواهر شوهرام وشوهرش وپدرشوهرم اومدن خونمون وکادو بهمون دادن اول که میخواستن بیان فکر کردم چون من عروسی نداشتم وتواین مدت هیچ طلایی واسم نگرفتن (بغیر از اون نیم ستی که مادرشوهرم تو بله برونم داد)وگفتم حتما واسم میخرن دیگه یک النگویی چیزی وقتی اومدن ورفتن یک پاکت دادن بهم
وقتی با شوهرم باز کردیم دوتایی شوکه شدیم یک سکه پارسیان بود که شوهرم رفت پرسید دید۲۰۰ تومن میخرن ازش و ۱۰۰تومن پول توش بود واینم بگم پدرشوهرم ۵۰۰ تومن ریخته بود به کارتمون
واینکه هنوز دوتا خواهرشوهرم نیومدن وجاریمم همینطور نیومده واصلا به روی خودشونم نیاوردن
به نظر شما من چه رفتاری داشته باشم باهاشون بهشون بگم مارسم داریم حداقل یک تیکه طلا باید میاوردین یانه؟؟؟
اخه اون جاریم وقتی ازدواج کرده بود مادرشوهرم میگفت سرویس طلا واسه عروسیش گرفتیم که سنگین وتک بود وتو اون مدت همش طلا خریده بودن واسه هر مناسبتی وتا پارسال واسه تولد دخترشم طلا خریدن
ولی واسه من نگرفتن
شوهرمم خیلی ناراحته میگه میرم باهاشون دعوا میکنم تو ناراحت نباش منم نذاشتم بره وگفتم ولش کن شاید ندارن عیبی نداره عزیزم مهم خودتی ولی
طفلی شوهرم اونشب کلی گریه کرد وگفت خودم جبران میکنم واست ببخشید.واز اون شب کمتر میره خونه پدرش اونم من هی بهش میگم برو ویا بزور میبرمش اونجا.
من شوهرم رو خیلی خیلی دوسش دارم حتی خانواده شوهرمم خیلی دوست دارم
ولی نمیدونم چیکار کنم الان؟؟؟ازیک طرف دوستشون دارم از یک طرف خیلی ناراحتم وقلبم شکسته از کارشون 😭😭😭💔
همش میگم اگه مادرشوهرم زنده بود نمیذاشت که اینطوری بشه و واسم سنگ تموم میذاشت ونمیذاشت شوهرم خجالت بکشه وعذاب وجدان داشته باشه💔💔🖤راهنماییم کنین چطوری رفتار کنم باهاشون؟؟؟