2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فامیلای خودم قطع رابطم و خیلی راحتم چیه همش حسودی و تیکه و سرشون تو زندگیه آدمه با فامیلای همسرم ...

جاریام ک کلا ب خونم تشنه ان چون مادرشوهرم به همشون قبل اینکه ازدواج کنن پیشنهاد داده بیاین طبقه ی بالای خونم زندگی کنید قبول نکردن

حالا ک من اومدم ناراحتن

ما قبلا خیلی رفت  و امد داشتیم از شروع کرونا کمتر شده الان فقط با داداشم و خانواده عمم رفت وامد داریم نه جایی میریم نه اونا میان 

البته مامانم مهمون نوازه یه بار رو بده دوباده رفت و امدا شروع میشه ولی من اینطور راحتم 

ما اسما قطع رابطه نیستیم ولی در کل سال، هیچکسو نمیبینم. انگشت شمار پیش میاد که پای تلفن، صداشون بشنویم. با وجود همه ی اینا من از روی سادگیم میام توی این سایت، درد دل میکنم که توی مدرسه و کلاس کنکور منو شکنجه روحی کردن، اونوقت کاربرای این سایت میان و میگن حق نداری آبروی اونارو ببری وگرنه میریم ازت به فتا شکایت میکنیم که شلاق بخوری و بیفتی زندان و جلوی چشممون شکنجه شی و آخرشم اعدام!!!!!! خیلی جالبه من که اصلا تا حالا دلم نیومده یدونه از این حرفایی که کاربرا بهم زدنو برای دشمنم بخوام، کاربرای این سایت برای من میخوان!!! کسی که همچین حرفی رو بلده بزنه، یه زن دریده هستش، نه یه دختر ۲۲ ساله.....

جاریام ک کلا ب خونم تشنه ان چون مادرشوهرم به همشون قبل اینکه ازدواج کنن پیشنهاد داده بیاین طبقه ی با ...

من که دوست داشتن فامیلو اصلا قبول ندارم همش فیلمه و احتیاجی هم ندارم دوری و دوستی

من که دوست داشتن فامیلو اصلا قبول ندارم همش فیلمه و احتیاجی هم ندارم دوری و دوستی

نمیدونم

منم از فامیل دل خوش ندارم ولی میبینم همه باهم در ارتباطن خوش و خرم فقط ماییم که تنها و بی کسیم ناراحت میشم

من راحت راحتم هم فامیل هم چنتا ازدوستام کلا از ارتباط و رفت آمد خوشم نمیاد چون جای خالیشونو تو زن ...

حوصله ت سر نمیشه روزات تکراری نیستن حس ترد شدگی نداری

من کلافه ام تنهام