سلام.دوستای گلم.امیدوارم بتونم ازتون کمک وراهنمایی بگیرم.
من عروس عمم هستم وازدواج فامیلی کردم.وپدربزرگم وپدرم وعموم درامدشون ازطریق کشاورزی هست پدربزرگم 5هکتارزمین پدری داشته وبعدش هم باپسراش4.5هکتارم خریدن وزمیناروداده بودپسراش ینی پدرم وعموم کارکنن مادربزرگمم سال 84فوت کردوپدربزرگم یه زن دیگه گرفت ویه دختر ازون داره.6تاهم خواهر بابام.داره.پدربزرگم خودش رفته زمین هاشوبنام پسراش زده.سه دنگ خونرم بنام زنش زده.وگفته به دخترا50میلیون نفری بدن وبه دخترش که اززن دوم جهیزیه هم بدن.پدرمن تازه گفت کمه وبیشترمیدیم.این بگوش عمه هام رسیدبلوایی بپاکردن بیاببین رفتن دعوا وهرچیزی که دلشون خواست به پدرشون گفتن.باز بابام ریش سفید برد صحبت کرد میتونست اینکارو نکنه چون سندا بنام پسراشده بود.ولی باز توافق شد 2هکتار زمین به7نفرشون بدن همه قبول کردن وحتی گفتن اجازه نمیدیم گندمشو بچینه الان میخوایم زمینارو بعد بابام گفت بیاید جداکنید زمینتونو بردارید.باز دبه کردن گفتن مااز باغا میخوایم زمین نمیخوایم.واینکه نفری نیم هکتار میخوایم.اینوگفتن پدرمنم دیگه میگه من باهاشون کار ندارم هرچی میگم اعتراض میکنن پس برن باپدرشون کنار بیان وهمون 50تومنوبگیرن وقتی به 2750مترراضی نیستن.شوهرمنم میگه پدرتوهیچ فکر مارونکردابرومونوبرد مالو بالاکشید ومالش حرامه واین حرفا.خودش که نمیادخونه بابام.الانم میگه نمیزارم بری سرسفرش بشینی هفته یبار دوسه ساعت برو بیا اینادخترو اولاد نمیدونن.ولی بابام گفت من بخاطرتواون دوهکتارم داشتم میدادم بهشون که نخواستن دوهکتار زمین نزدیک دومیلیاردبود.خواهش میکنم کمکم کنید چجوری این روزارو بگزرونم.ازیطرف بابام.ازیه طرف همسرم.
خودم حتی به وکیل پیام دادم پرسیدم.گفتن پدرکه زنده باشه اختیار تمام اموالشو داره.خواهش میکنم کمک کنید.