2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید.دعواارث ومیراث

233 بازدید | 17 پست

سلام.دوستای گلم.امیدوارم بتونم ازتون کمک وراهنمایی بگیرم.

من عروس عمم هستم وازدواج فامیلی کردم.وپدربزرگم وپدرم وعموم درامدشون ازطریق کشاورزی هست پدربزرگم 5هکتارزمین پدری داشته وبعدش هم باپسراش4.5هکتارم خریدن وزمیناروداده بودپسراش ینی پدرم وعموم کارکنن مادربزرگمم سال 84فوت کردوپدربزرگم یه زن دیگه گرفت ویه دختر ازون داره.6تاهم خواهر بابام.داره.پدربزرگم خودش رفته زمین هاشوبنام پسراش زده.سه دنگ خونرم بنام زنش زده.وگفته به دخترا50میلیون نفری بدن وبه دخترش که اززن دوم جهیزیه هم بدن.پدرمن تازه گفت کمه وبیشترمیدیم.این بگوش عمه هام رسیدبلوایی بپاکردن بیاببین رفتن دعوا وهرچیزی که دلشون خواست به پدرشون گفتن.باز بابام ریش سفید برد صحبت کرد میتونست اینکارو نکنه چون سندا بنام پسراشده بود.ولی باز توافق شد 2هکتار زمین به7نفرشون بدن همه قبول کردن وحتی گفتن اجازه نمیدیم گندمشو بچینه الان میخوایم زمینارو بعد بابام گفت بیاید جداکنید زمینتونو بردارید.باز دبه کردن گفتن مااز باغا میخوایم زمین نمیخوایم.واینکه نفری نیم هکتار میخوایم.اینوگفتن پدرمنم دیگه میگه من باهاشون کار ندارم هرچی میگم اعتراض میکنن پس برن باپدرشون کنار بیان وهمون 50تومنوبگیرن وقتی به 2750مترراضی نیستن.شوهرمنم میگه پدرتوهیچ فکر مارونکردابرومونوبرد مالو بالاکشید ومالش حرامه واین حرفا.خودش که نمیادخونه بابام.الانم میگه نمیزارم بری سرسفرش بشینی هفته یبار دوسه ساعت برو بیا اینادخترو اولاد نمیدونن.ولی بابام گفت من بخاطرتواون دوهکتارم داشتم میدادم بهشون که نخواستن دوهکتار زمین نزدیک دومیلیاردبود.خواهش میکنم کمکم کنید چجوری این روزارو بگزرونم.ازیطرف بابام.ازیه طرف همسرم.

خودم حتی به وکیل پیام دادم پرسیدم.گفتن پدرکه زنده باشه اختیار تمام اموالشو داره.خواهش میکنم کمک کنید.

من فقط میدونم طرف زنده بوده دوست داشته مالشو تقسیم کرده ، حد حدود گذاشته واسه بقیه ، دیگه اگه گناه کرده بین بچه هاش فرق گذاشته یا هر چی با خدای خودش 

همینو به شوهرت بگو ، نزار حرمت و احترام پدرتو زیره پا بزاره!!!

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف وکیل که درسته

شوهرت هم به خاطر اینکه سهم مادرش رفته تو جیب پدر شما ناراحته حق هم داره پدربزرگت کار زشتی کرده

ولی شما که هیچ کاری نمیتونی بکنی نه سر پیازی نه ته پیاز نه اونی هستی که داده نه اونی هستی که گرفته پس به حرف شوهرت واکنش نشون نده بگو چشم ولی کار خودت رو بکن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

فقط بی طرف باش تحمل کن این روزا می گذره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اخه پسراشو نه اجازداددرس بخونن نه اینکه سرکاردولتی برن.ازبچگی ازشون کارکشیده.واینکه چندبارمیخواست بفروشه پسرانزاشتن.5ماه طول کشید بعدمادربزرگم که زن دوم بگیره عمه هام حتی یبارحالشو نپرسیدن پیرمرد گشنس تشنس اصلا نگفتن ماپدر داریم.

هیچ کاری نکن و کاملا خودت را کنار بکش.تمام گلم و هر کی هر چی گفت بحث را عوض کن و بگو بروید با خودشان صحبت کنید و منم مثل شما

یک خورده بخوای با شوهر و عمت اینا کل کل کنی شاید بگه دیگر نرو،پس اصلا حرف نزن و نزارم کسی پیشت حرف بزنه چون ممکنه یهو یک حرفی بزنی که نشه جمعش کرد

پدرمنم گفت بیاید 500 تومن نفری میدم بهتون خونمومیفروشم میدم ولی قبول نکردن گفتن نیم هکتارزمین میخوای ...

پدرت هم خیلی اشتباه کرده و لطفا بگو که دیگر هیچ حرفی نزنند و اگرم قراره چیزی به عمه ها برسه باید برادر ها جمع شوند و همشون یک مقدار از زمینهایشان را بگذارند.نه اینکه یکی بده و یکی نده.

این محبت و لطف نیست بلکه دامن زدن بیشتر به اختلافات هست و دوسوا دیگر میگن ببین فلانی چقدر بالاکشیده که حاضر شده نفری اینقدر به ما بده.زمانه بد شده(من کاری به پدربزرگتان ندارم و ببخشید رک گفتم)