2777
2789
عنوان

چقد طول کشید به خونتون عادت کنید؟

395 بازدید | 20 پست

بچه‌ها وسطای آذر عروسیم بود از وقتی اومدیم خونه‌ی خودمون شبا خوابم‌ نمیبره همش جامو عوض میکنم جا به جا میشم کلافه شدم دیگه روزا سعی میکنم خودمو خسته کنم ک راحت بخوابم ولی بازم نمیشه خوابم نمیبره ساعت ۶ به بعد که همسرم میره سرکار تازههه من خوابم میبره خونه مامانمینا یا مادرشوهرم اینجوری نیستم نمیدونم چرا اینجا خوابم نمیبره نمیدونم دیگه چیکار کنم🥺شما هم اینجوری بودین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من تخت میخوابیدم خونه خودم از همون روز اول خونه مامانم نمیتونستم بخوابم اصلا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

6 ماه تا یک سال 😅😅 من کلن یکم دیر عادت میکنم ب همه چی

دوازده همین کاربریمه 😒 ترو خدا آنقدر تعلیق نکنین منو دیگه دائم التعلیق شدم منه بدبخت 🥺🤧    عضو ام از سال 95💫

عزیزم بعضی ها مث شما عادت ندارن زیاد،دختر خاله منم همینجوری بود ولی بهش یه چیز گفتم عادت کرد

من خودم اروقت میرم مسافرت راحتم🧡ولی خودم تو خواب راحتم اما مثلا اتاق کجاستو نرم تو دیوار یه دفعه اصلا نمیساختم تا ۱ هفته😅یه بار نزدیک بود برم تو دیوار

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

عزیزم بعضی ها مث شما عادت ندارن زیاد،دختر خاله منم همینجوری بود ولی بهش یه چیز گفتم عادت کرد من خود ...

منم بیشتر به راست میخوابم خونه مامانمینا راستم دیوار بود ولی اینجا نه، تختمون وسطه دو بار افتادم زمین🥲