2777
2789

امروز ک رفته بودیم امتحان بدیم تو مدرسه بهمون گفتن تا فردا مهلت دارین برای درس امادگی دفاعی ۵ صفحه تحقیق دست نویس بیارین ک ۸نمره ایه و باید بدیم اداره😐هرکی نیاره ۸ نمره درسو از دست میده

حالا ما فردا امتحان داریم کلا یه روز وقت گذاشته بودن واسه خوندنش تحقیقو بنویسم کی درسمو بخونم امتحان میان ترممو گند میزنممم

تو رو خدا درباره شهدا و اینا اگ تحقیقی چیزی دارین بذارینننن لطفاااا

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 

برو تو سایت پورتال جامع علوم انسانی موضوعت رو بزن کلی مقاله میاره راحت از توشون درار

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کن تو گوگل 

یکی بردار و بنویس

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
برو تو سایت پورتال جامع علوم انسانی موضوعت رو بزن کلی مقاله میاره راحت از توشون درار

ممنونمممم ازتتت

درباره شهداهم هست؟

و اینکه ۵ صفحه میتونم ازشون دربیارم دیگه؟؟

اخه هرچی نگاه میکنم هیچکدوم ۵ صفحه نمیشن

عزیزمممم یذره خلاقیت داشته باش بچسبون به هم بشه پنج صفحه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

از هر تحقیقی ده خط برداری پنج صفحه در میاد 

جای نشستن اینجا برو بنویس 

کسی اینجا نمیشینه برات در بیاره 

ممنونمممم ازتتت درباره شهداهم هست؟ و اینکه ۵ صفحه میتونم ازشون دربیارم دیگه؟؟

اره هست آره میتونی راحت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از هر تحقیقی ده خط برداری پنج صفحه در میاد  جای نشستن اینجا برو بنویس  کسی اینجا نمیشینه ...

گفتم شاید کسی از قبل داشته باشه چیزی😕

مثل اینکه خودم باید دست ب کار بشم

میگم ک اخه برای امتحان فردا باید بخونم وقت نمیشه

لقمه اماده کسی بهت نمیده 

جای نشستن برو بنویس 

کس نخارد پشت من جز ناخون انگشت من 

بزار بالای ایینه سر لوحه زندگیت

لقمه اماده کسی بهت نمیده  جای نشستن برو بنویس  کس نخارد پشت من جز ناخون انگشت من  ...

بله صحیح😕

ولی خب تقصیر مدرسمونه چون اداره یه ماه فرصت داده بود و اینا عد الان وسط امتحانا بهمون گفتن