2777
2789

من خودم میخوام وضعیت دانشگاهم رو یکم مرتب کنم ،

سرم خلوت بشه یکم،

زبان آلمانی رو شروع کنم.

منتها آموزشگاه قبلیم هم بهم پیشنهاد داده برای تدریس انگلیسی،اگه بخوام اونجا هم برم کلا زمانم پر میشه،و البته در آمد خودش هم داره😬

اهداف شما چیه ؟💕

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
برای ارشد درس بخونم

👏

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک جراحی کردم یکم سرپا بشم و خودمو تو اینه ببینم😁لباسایی ک ارزو دارمو بپوشم.کلاس گیتار و رانندگ ...

چقدر جالب😁👏

میخوام برم کلاس زبان ثبت نام کنم

یکسال مونده تا مدرک

یه سوال بپرسم؟ حقوق مدرس انگلیسی توی آموزشگاه خیلی پایینه؟؟شنیدم روزی ۲۰‌نهایت ۵۰‌تومنه ،یعنی در ماه نهایت ۱۵۰۰ بدن

درسته!!؟؟

.
هیچ کدوم  به عمل نرسیدن از پایه فقط هدف بودن 😀

خب بیشتر تلاش میکردی😂😌

مطمئنن عملیشون نمیکنم پس گفتنش فایده نداره

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

میخوام برم کلاس زبان ثبت نام کنم یکسال مونده تا مدرک یه سوال بپرسم؟ حقوق مدرس انگلیسی توی آموزشگاه ...

چقدر عالی👏

بله تقریبا تو همین حدود هست

حالا یکم بیشتر شاید ماهی دو تومن

تو همین رنج هست اما میشه جای بهتری رفت برای حقوق خوب

دارم از عصبانیت منفجر میشم فعلا سردرددارم میگیرم یا حضرت علی این الاغ خاکتوسرو برسون به مم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
زبانمو بیشتر تقویت کنم بیشتر برا درسام وقت بزارم شاد زندگی کنم و چیزای منفیو از خودم دور کنم

عالیه👏👏

دارم از عصبانیت منفجر میشم فعلا سردرددارم میگیرم یا حضرت علی این الاغ خاکتوسرو برسون به مم

ایشالله😬♥️