2777
2789
عنوان

ویروس اسهال استفراغ اومده ؟؟

357 بازدید | 21 پست

دو هفته پیش پیتزا گرفتیم پسرم بالا اورد گفتم شاید بهش نساخته هفته ی بعدش شوهرم همینطور شد بعد ۴ روز من شدم رفتم دکتر گفت مسموم شدی ولی اخع چرا دو هقفته بعد من شدم بازم امروز صبح پسرم بالا اورد یعنی این مسموییت یا ویروس؟اکر ویروس یعنی باز بعد دو هفته خودش رو نشون داده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام بترسونمتون ولی همین امیکرونه با علائم اسهال و استفراقه و سردرد 🤦🏻‍♀️

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

عزیزم خودت و همسرت و پسرتون آویشن دم کنید بخورید(هر روز به مدت یک هفته ده روز) منم همسرم اینجوری شد خیلی جوابه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
دوتا بچه ها منم گرفتند.دخترم ۴ ماهش بود  یک روز طول کشید  اون یکی ۷ سالش بود ۴ روز طول کشی ...

دخترت بعدش خوب شد ؟هم اسهال رفت هم استفراغ دارو هم دادی؟من پسرم یه باز بالا اورد خوب شد بعد باز بعد دوهفته ایمجور شد میگم نکنه بخاطر الودگی ؟

قرص یا شربت اندانسترون بده تا استفراق نکنه .و ۷تا دونه اسپند رو بده با اب قورت بده برا اسحالیش .ویکی دیگه اینکه برای استفراق زرچوبه رو تو اب جوش با عسل بدید معدش ضدعفونی میشه 

اگرم این دوتا سخته یه پیازپوست کن ۴قاچ بزار بجوشه تو یه لیوان ابش زرد میشه نصف که شد با یه قاشق عسل هم بزن بده بخوره ویروس کش و پنیسیلینه طبییعیه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
عزیزم خودت و همسرت و پسرتون آویشن دم کنید بخورید(هر روز به مدت یک هفته ده روز) منم همسرم اینجوری شد ...

من به اویشن حساسیت دارم چیز دیگه ای نمیدونید خودم دیگه تهوع و استفراغ ندارم ولی هم خودم هم شوهرم سر معدمون درد میکنع 

من به اویشن حساسیت دارم چیز دیگه ای نمیدونید خودم دیگه تهوع و استفراغ ندارم ولی هم خودم هم شوهرم سر ...

تقویت معده همون زردچوبه با ابجوش و عسل ۲ بار بخوری خوبین 

دخترت بعدش خوب شد ؟هم اسهال رفت هم استفراغ دارو هم دادی؟من پسرم یه باز بالا اورد خوب شد بعد باز بعد ...

دکتر گفت این ویروس ۲۸ روز توی بدن میمونه

الان هم بعد ۲ هفته یکبار دختزم استفراغ کرد دکتر قرص ضد استفراع بهش داده