درسآ مدیر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 عنوان پول تو جیبی | مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست چندسالتونه و هرچند وقت یک بار چقدر پول از خانوادتون میگیرن؟ یا به بچه هاتون میدین؟به یه دختر ۱۵ ساله باید چقدر بدم؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه 1400/10/20 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اره حق داری . ولی ادم باید پیش بینی همه چیزرو بکنه . اخه خودم از این کارها زیاد کردم جواب بد گرفتم ا ... امیدوارم برای من اینطوری نشه برای شما هم دیگه هیچوقت همچین مسئله ای پیش نیاد💕 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
eda2021 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 762 منم دوازده سالمه بابام همه ی پولشو میده به قاقالیلی😑😐 یه بار دو تومن داد بهرقاقالیلی ولی صد تومن ن ... بهش بگو اول سال یا اول ماه اول هفته نمیدونم اول یه وقتی بهت یه پولی بده یعنی عاشق باباتم😂تک فرزندی؟
eda2021 عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 762 خب پس به نظر شماهم اگه خورد وخوراک و لباس و کلاساش با ما باشه ماهی ۵۰۰ کافیه؟ ارهههه خیلیم خوبهمن برای مامان بابام و دوستام تو مناسبتا مثلا تولد یا حالا هرچی کادوعم میگیرم بهش بگو براتون بگیره😂
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17242 میشه بگی چطور مامانش صوفیا رو نمیبره پیش خودش . حتی اگه بره خارج مگه چی میشه دخترش هم ببره باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 میشه بگی چطور مامانش صوفیا رو نمیبره پیش خودش . حتی اگه بره خارج مگه چی میشه دخترش هم ببره صوفیا نمیخواد پیش اونا باشه دوسشون نداره هردوشونو مقصر میدونه از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17242 صوفیا نمیخواد پیش اونا باشه دوسشون نداره هردوشونو مقصر میدونه خود مادره هم اصراری نداشت که دخترش رو با خودش ببره ؟ باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 خود مادره هم اصراری نداشت که دخترش رو با خودش ببره ؟ نه همین الان تاپیک زدم گفتم میخواد بره ترکیه حالا بعدشم یه وره دیگه احتمالازیاد رابطه عاطفی بینشون نیست از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 از بچه ها ناراحت نشو . عنوان تاپیکت رو بد انتخاب کرده بودی مربوط به تاپیک قبلی نیستقبلا جاهای دیگه صحبتش شده بود سر اینک شوهرم رفته دیسکو هم به من فحش دادنچندنفر فحش دادندونفرم گفتن تو که پول داری بهمون کمک مالی کن از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه