2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴ ۵۰۰ البته اکثر خرج هام با خودشونه

پس فکر کنم ۵۰۰ تصویب شد

نظر اکثرا همین بود

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

من 15سالمه لباس با خومه یه پولیم توجیبی برای لباس هر فصل2تومن میدن البته خودشونم میخرن ولی کم برای خودمم یعنی پول تو جیبیم هر ماه 100 خیلیم خوب مدیریت میکنم همچیم میخرم خوبه در کل

من یه پسر ۱۵ ساله ام ، پول تو جیبی هیچی نمی گیرم ، بابام هم وضعش بد نیست و می دونم می تونه ولی نمی د ...

متاسفم عزیزم ایشالا متوجه میشن

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
شما خر پولین؟؟! 

نه بابا 

یکی تو تاپیک گفت ماهی ۶/۷

من دلم نمیخواد پولش تموم بشه چون ممکنه روش نشه بهمون بگه

شما خر پولین؟؟! 

ینی منظور خوش به حالتون من یه پافر صد تومنیو مامانم نمیزاره بگیرم میگه به دردت نمیخوره کل پاییز و زمستونو یه کاپشن کهنه که ادکمه هاش دراومده و استرش پاره شدده میپوشم واسه بقیه فصلا هم هموناس با مانتو گشاد اپل دار قدیمی مامانم😭😭😭😭😭🥲

خواهرشوهرت پیش شما زتدگی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هنوز نرفتم خونه شوهرم اخر هفته قراره بریم باهم

بله پدر و مادر همسرم جدا شدن و پدرش ایران نیست و مادرش کرجه ما خونمون تهرانه صوفیا رو با خودمون میبریم پیش ما باشه

من 15سالمه لباس با خومه یه پولیم توجیبی برای لباس هر فصل2تومن میدن البته خودشونم میخرن ولی کم برای خ ...

منم دوازده سالمه بابام همه ی پولشو میده به قاقالیلی😑😐 یه بار دو تومن داد بهرقاقالیلی ولی صد تومن نداد یه پافر بگیرم😑😐

من 15سالمه لباس با خومه یه پولیم توجیبی برای لباس هر فصل2تومن میدن البته خودشونم میخرن ولی کم برای خ ...

خب پس به نظر شماهم اگه خورد و‌خوراک و لباس و کلاساش با ما باشه ماهی ۵۰۰ کافیه؟

متاسفم عزیزم ایشالا متوجه میشن

به نظر من همون ۵۰۰ خوبه ولی خب چون دختره و لوازم آرایش و اینا هم داره ۶۰۰بهتره و لی بهش یاد بدین پس انداز هم کنه ، که خواست کادو تولدی چیزی ... بخره بتونه 

۲۵سالمه ۱۲۰۰😐 ولی زمانی که دانشجو بودم سه ماه ۱۰۰تومن میبردم البته الان همه چی گرون شده بنظرم ماه ...

نمیدونم اگه زیاد بدم بد بار میاد کم بدم میترسم غصه بخوره یا کم بیاره خجالت بکشه بهمون بگه