2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست
ینی منظور خوش به حالتون من یه پافر صد تومنیو مامانم نمیزاره بگیرم میگه به دردت نمیخوره کل پاییز و زم ...

همه چی درست میشه عزیزدلم غصه نخور💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
منم دوازده سالمه بابام همه ی پولشو میده به قاقالیلی😑😐 یه بار دو تومن داد بهرقاقالیلی ولی صد تومن ن ...

😂💕💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من همون ۵۰۰ خوبه ولی خب چون دختره و لوازم آرایش و اینا هم داره ۶۰۰بهتره و لی بهش یاد بدین پس ...

حتما💕

نمیدونم اگه زیاد بدم بد بار میاد کم بدم میترسم غصه بخوره یا کم بیاره خجالت بکشه بهمون بگه

۳۰۰بده بهش

بعد بگو لباس ایناتو خودمون میخریم باید پس انداز کردن هم یاد بگیره

دیگه خودت میدونی عزیزم

فکر کنم منم باید مثل خانواده شما بدم کم نمیاری؟

نه

چون فقط خرج خوراکیم و با دوستام بیرون برم

اگر ی چی ببینم دلم بخواد بخرم

با همین پول‌توجیبی

واسه خواهر و برادرم و خواهرزاده‌هام کادو میخرم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
۳۰۰بده بهش بعد بگو لباس ایناتو خودمون میخریم باید پس انداز کردن هم یاد بگیره دیگه خودت میدونی عزیز ...

💕🙏🏻

نه چون فقط خرج خوراکیم و با دوستام بیرون برم اگر ی چی ببینم دلم بخواد بخرم با همین پول‌توجیبی وا ...

💕🙏🏻

مشکلی نداری خواهر شوهرت باهات زندگی کنه؟؟؟؟ چرا نمیره پیش مادرش

من ۱۵ سالم بود با شوهرم اشنا شدم اونموقع پدر و مادرش جدا شده بودن و محمد از همون موقع میگفت دوست داره خواهرش کنارش بلشه منم خواهرشو خیلی دوست داشتم و دارم از همون موقع احساس میکردم میتونم جای مادرش باشم با اینکه فقط ۵ سال ازش بزرگتر بودم و این حس روم‌موند و رابطمون خیلی خوبه هروقت شوهرم میاد پیشم اونم میاد و شب پیش من میخوابه و همه چیو بهم میگه اکثر تاپیکام دربارع صوفیاست 

چیزایی که براش میخرم جاهایی که میبرمش فیلمایی که باهم میبینیم وقتایی که باهاش درس کار میکنم

من ۱۵ سالم بود با شوهرم اشنا شدم اونموقع پدر و مادرش جدا شده بودن و محمد از همون موقع میگفت دوست دار ...

والله چ عروس خوبی هستی . ماشالله . چه عجب ی عروس درست حسابی هم دیدیم. باورم نمیشه به خدا هنگیدمد😂😂🤩

والله چ عروس خوبی هستی . ماشالله . چه عجب ی عروس درست حسابی هم دیدیم. باورم نمیشه به خدا هنگیدمد😂😂 ...

😂😂😂شما لطف دارین💕

😂😂😂شما لطف دارین💕

حالا یه سوال . مثلا تصور کن صوفیا بزرگ شده ازدواج کرده سرگرم زندگیشه اصلا به هر علتی شما رو دیگه تحویل نمیگیره . اون موقع چه حسی داری؟؟؟؟ نمیگی جواب محبت هامو اینحوری داد؟ 

حالا یه سوال . مثلا تصور کن صوفیا بزرگ شده ازدواج کرده سرگرم زندگیشه اصلا به هر علتی شما رو دیگه تحو ...

فکر نکنم هیچوقت اینکار کنه ولی اگه اینجوری بشه واقعا دلم خیلی میشکنه

فکر نکنم هیچوقت اینکار کنه ولی اگه اینجوری بشه واقعا دلم خیلی میشکنه

اره حق داری . ولی ادم باید پیش بینی همه چیزرو بکنه . اخه خودم از این کارها زیاد کردم جواب بد گرفتم ازشون . تو روحیه ادم اثر بد میذاره . حالا ایشالله ک اینجوری نیست .