2777
2789

سلام بچه ها روزتون بخیر،

من داشتم با پارتنرم چت میکردم (الان سه چهار ماهه که با هم هستیم) بعد اون بهم میگفت دوست دارم فعال تر باشی، غذاتو به موقع بخوری، به موقع بخوابی،

منم ازش تشکر کردم و گفتم من دوست دارم در مورد لباس پوشیدنمم نظر بدی مثلأ اگر کتم کوتاهه بهم بگی اونو نپوشم،

بعد اون گفت چشم به موقع،

الان بنظرتون این حرفش واقعأ یعنی چی؟ 😓

احتمالا هردوتاتون زیر ۲۵ سال هستید .و هنوز نمیدونید زندگی یعنی چی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هروقت دیدم چیزی مناسب نیست بهت میگم

مرسی از جوابت 🙏🏻 یعنی بنظرت حرف من خیط نبوده؟

من احساس کردم نکنه منظورش اینه که الان وقتش نیست که اون در مورد لباس پوشیدن من نظری بده

عزیزم ایشون ۴۱ سالش هست و من ۳۶ سال،اصلاً شاید حرف من لوس بوده قبول، حرف اون چه معنی ای میده سئوالم ...

چه سن خوبی . بهترین سن برای ازدواج .

یعنی احتمالا بعد عقد سخت گیرتر باشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه خودت نمیددنی چی بپوشی ک ازش نظر خواستی

آخه یه کت پوشیده بودم که یه مقدار کوتاه بود و دلم میخواست اون اگر به من حسی داره بهم تذکر بده که اونو دیگه بیرون نپوشم ولی هیچی نگفت برای همین خودم بهش گفتم 🥴

مرسی از جوابت 🙏🏻 یعنی بنظرت حرف من خیط نبوده؟من احساس کردم نکنه منظورش اینه که الان وقتش نیست که ا ...

اره ممکنه اینم باشه معناهای زیادی داره حرفش

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤