2777
2789

زندگيم رو هوا هست بعد اين همه سال اذيت شدن تو بي پولي سختي بدبختي من موندم هر ماه دعوامون ميشد ميگفت طلاقت ميدم ااين سري خيلي جديه برم پيش روانشناس واقعا نميدونم ديگه چي درست چي غلظ 🥺😔

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی قصابی محل هم مجانی بهت دل نمیده تو میخوای مشاور مجانی بهت گوش بده 😅

نگفتم مجاني فقط نميخوام از سرش باز كنه كه وقت بگذره پول بگيره

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
روانشناسی برو ک مراجعاش برمی گردن و سرش شلوغه

نميدونم كسي نميشناسم مشهد

من یکی میشناسم ولی مشهد نیست تهرانه،خیلی دلسوزه ولی میتونی تصویری یا با تلفن باهاش تماس بگیری

ميخوام حضوري باشه شوهرم محبور كنم بعد يه جلسه بياد

خب تو نت سرچ کن قسمت پزشک خوب روانشناسای مشهد بزن بعد زیر هر کدوم مردم نظراتشون نوشتن ببین کدوم خوبه

جهاد دانشگاهي ميگن خوبه دكتراي زيادي هست 

ممنون خیلی لطف کردی     عزیزم راستشو بگو  خودت رفتی پیشش و نتیجه گرفتی؟  هزین ...

عزیزم من خیلی وقته پیششون درمان شدم،،و قسم خوردم به هر کسی میشناسم معرفیش کنم چون واقعا من درمان کرد هزینه ش هم ۲۰۰ولی واقعا ارزش داره