2777
2789
عنوان

شوهرم نگاه فیلمای......

742 بازدید | 40 پست

یکی دو هفته هست متوجه شدم شوهرم نگاه فیلمای خاک برسری میکنه هرروز توی فعالیتهای اخیرش توی گوگل دیدم چندبار میخواستم به روش بیارم ولی اینکارو نکردم حالا گفتم بیام ازتون نظرخواهی کنم بنظرتون بهش بگم یا نه اگر بگم چطوری بگم

اینجا واقعا جای مناسبی برای این سوال نیستا😐

چون هیچکس اطلاع درستی نداره از این موضوع

از یه مشاور بپرسید

مشاور های انلاین 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تاحالا این فیلم هارو نگاه کردی من اگه بفهمم شوهرم نگاه میکنه خیلی ناراحت میشم اینارو بهش بگو دیگه نگاه نمیکنه

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

ای باباچشون شده این مردا؟ 

ازدیروز۱۰تاتاپیک بااین موضوع دیدم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بگی از این به بعد سابقه گوگلشو پاک میکنه 

رمزشم عوض میکنه

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
بگو تاحالا این فیلم هارو نگاه کردی من اگه بفهمم شوهرم نگاه میکنه خیلی ناراحت میشم اینارو بهش بگو دیگ ...

اتفاقا دیروز بهش گفتم تو که از این فیلما نمیبینی گفت نه گفت خب خیالم راحت شد چون خیلی بدم میاد😔

سعی کن با یه سرگرمی و رفتار خوب 

ورزش و... وقتی براش نذاری که سرگرم اون جور فیلم ها بشه 

باهم شبا برید پیاده روی خسته بشید 

ظهرا که اومد یه چیز بخورید باهم سرگرم شید 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

مال منم میدیدش

لهش گفتم زدریرش اول ی هفته قهرکردم‌رفتم خونه بابام 

بعدفوش ایناندادم اماااااا حرفهای براش نوشتم ک اگرهرمرددیگه ای میخوند دیگ روش نمیشد برگرده

ولی برگشت گف تکرارنمیکنه ازاون موقعه تاالان همش چکش میکنم ببینم چ میکنه

ولی دیگ اعتمادندارم بهش

منومادرشوهرم همین الان یهویی  

به پیج دکتر کمیل حسینی برید در این زمینه مشاوره میدن خیلی عالیه راهکاراشون

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان