2777
2789
عنوان

همه چیو به شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 77 پست
ولی نباید میگفتی  گناه داشت

نمیزارم اذیتش کنن 

محمد قول داد به مامان و باباش چیزی نگه خودمون حلش کنیم

منم نگرانم صبح که بیاد چه عکس العملی نشون میده

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کار زشتی کردی اگه بلایی سر اون دختر بیاد چی؟ واقن که

من گفتم که بلایی سرش نیاد

نمیزارم کسی اذیتش کنه

اگ مامان یا باباش میفهمیدن بیچارش میکردن

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
من گفتم که بلایی سرش نیاد نمیزارم کسی اذیتش کنه اگ مامان یا باباش میفهمیدن بیچارش میکردن

نمیشد خودت بری دنبالش شوهرت نفهمه

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
وای بخاطر این موضوع باهات سر لج میوفته که تازه باهم قراره زندگی کنید

فردا باهاش حرف میزنم امیدوارم منو ببخشه 

بخدا من خیلی بهش میرسم خودش عاشق منه

همیشه هرکاری ازم خواسته براش کردم

من گفتم که بلایی سرش نیاد نمیزارم کسی اذیتش کنه اگ مامان یا باباش میفهمیدن بیچارش میکردن

نمیتونی زبون داداششم نگه داری که

بلاییم سرش نمیاد بچه نیست ک کلاس دهمه

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤
خوب کردی گفتی سنی نداره بنده خدا فردا پس فردا کسی ازش سواستفاده نکنه آدم کثیف زیاد شده تو دنیا

همین باعث شد که بگم

آره کسی ک 15سالشه نمیتونه راه خودشوتشخیص بده بعدشم پسره 15سال ازش بزرگتره این خودش یه فاجعه است

عاها چطور تاپیک میزنن یارو ۱۸ سال تفاوت سنی دارن باهم میگن سن عدده عب نداره برای این بیچاره شد بدبختی و فاجعه 

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

اسی بشین صحبت کن باهاش اومد ببین پسره رو میخواد اگه دیدی خیلی دوسش داره بزار با هم ادامه بدن خودتم حواست بهش باشه

ای کاش نمیگفتی 😔 بهت اعتماد کرده خودت براش منتطقی توضیح میوادی تهدیدش میکردی اگه قطع رابطه ن ...

باهاش کلی حرف زدم گفتم اگ کسی بفهمه برات بد میشه گوش نکرد 

اگه به محمد نمیگفتم رابطش با اون پسر ادامه پیدا میکرد یا ممکن بود مامان یا باباش بفهمن اونموقع بیچارش میکردن

عاها چطور تاپیک میزنن یارو ۱۸ سال تفاوت سنی دارن باهم میگن سن عدده عب نداره برای این بیچاره شد بدبخت ...

بله نمیدونه بااین زمونه ک همش گرگن هیشکی راست نمیگه تازشم اختلاف سنی خیلی مهمه

حاجی ماهمینیم یه نمه عجیب وغریبیم😌🤪
کار خوبی کردی هوا خواهرشو داشته باش

حتما دارم