2777
2789
عنوان

همه چیو به شوهرم گفتم

2236 بازدید | 77 پست

امروز بهش گفتم خواهر ۱۵ سالش با یه پسر ۳۰ ساله دوست‌ شده و از من خواسته باهاش برم سرقرار.( تو تاپیکای قبلی کامل توضیح داده بودم)

خیلی عصبانی شد خیلی زیاد هیچوقت تو این مدتی که میشناختمش اینجوری ندیده بودمش پیشونیش عرق کرده بود

از دستم ناراحت شد چرا زودتر بهش نگفتم

راه افتاد بره کرج دنبال خواهرش بیارتش اینجا

میخواد پیش ما نگهش داره تا اخرهفته که با خودمون ببریمش تهران پیش ما زندگی کنه ( الان رشت هستیم چون من اینجا زندگی میکنم قراره اخر هفته بریم خونمون شوهرم محمد تهران زندگی میکنه قراره برم اونجا از قبل قرار بود خواهرشم با ما زندگی کنه پدر و مادرشون جدا شدن و شرایط خوبی نداره تهران واسه مدرسه و بقیه چیزا هم براش بهتره)

به محمد گفتم چون خواهرتو دوست دارم و بهت نگفتم که اذیتش نکنی الانم اگ گفتم چون قراره با ما زندگی کنه ترسیدم بلایی سرش بیاد و  نتونیم کنترلش کنیم و مسئولیتش با ماست

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

کار  خوبی کردی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت خواهرشو میاره تو راه باهاش صحبت میکنه گوشیشو ازش میگیره 

ازم خواست مراقب باشم مدتی که خواهرش اینجاست بیرون نره و گوشیمو بهش ندم و ...

الان خواهرش بیاد همه چیو از چشم من میبینه

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

ولی نباید میگفتی 

گناه داشت

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

ای کاش نمیگفتی 😔

بهت اعتماد کرده خودت براش منتطقی توضیح میوادی تهدیدش میکردی اگه قطع رابطه نکنه میگی نمیگفتی الان از چشم داداشش میفته گناهشم پای تو

گاهی بی مقدمه جور میشود....