2777
2789
عنوان

همه چیو به شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 77 پست

کار خوبی کردی هوا خواهرشو داشته باش

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارت ب نفع خاهر شوهرت

چون عواقب خوبی نداره این کارا

خوبه ک یه بزرگتر هواشو داشته باشه 15 سال خیلی بچست

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
گفت خواهرشو میاره تو راه باهاش صحبت میکنه گوشیشو ازش میگیره  ازم خواست مراقب باشم مدتی که خواه ...

اقا ناموصا گوشی رو ازش نگیرید دیگ ب خدا گناه داره خطشو عوض کنید افسرده میشه خب

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

من خواهرشو خیلی دوست دارم کلا ۵ سال ازش بزرگترم و اولین بار که دیدمش ۱۰ سالش بود

اونموقع بچه بودیم ولی محمد عاشق این خواهرشه و همیشه میگفت میخواد بیارتش پیش خودش

منم حس میکردم میتونم مامان یه دختری بشم که فقط۵ سال ازم کوچیک تره این حس بچگیم روم موند

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
گفت خواهرشو میاره تو راه باهاش صحبت میکنه گوشیشو ازش میگیره  ازم خواست مراقب باشم مدتی که خواه ...

کارت خوب نبود اصلا.

خودت با نرمی میتونستی رامش کنی و مراقبش باشی.

شوهرت با تندی اونو بیشتر جریحه دار و حریص میکنه.

این دختر تو سن حساسی بود پدر مادرش جدا شدن برادرش براش مونده بود ک اونم تو از چشم داداشش انداختیش باید با خودش صحبت میکردی حالا ک گفتی دیگه چرا خودشیرینی کنی گفتی ب منم گ بریم سرقرار چرا اینقدر با تو راحت بود ک موضوع ب این مهمی رو بهت گ حس میکنم ته نیتت ی سیاست خوابیده 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود 

واقعا دلم نمیخواست به شوهرم بگم بخدا فقط بخاطر خودش گفتم 

ترسیدم بیاد پیش ما تهران به اون پسره نزدیک تر بشه یه وقت بلایی سرش بیاد

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

تو یک درصد فک کن بیاد اونجا و درست بشه😅،هرروز ی دردسرو ،ی خرابکاری_دخترا الانو پدر مادرشون نمیتونن جمشون کنن چ‌برسه زن داداش 🙄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

الان شما از اعتماد یه دختر سوء استفاده کردی

شاید دیگه نتونه ب کسی اعتماد کنه

این دختر در نگاه همسرتون بد به نظر میاد

دلخوشیشو ازش میگیرین با گوشی گرفتن

و الان زندگیو براش سخت میکنید به خصوص که قراره با شما زندگی کنه و از شما متنفر میشه

چقدر کار زشتی کردید واقن

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤
چرا گفتی 

بخاطر خودش گفتم بخدا با اینک فقط ۵ سال ازش بزرگترم ولی مثل بچم دوسش دارم 

تا الان کرج بود اگه با ما بیاد تهران بیشتر به اون پسره نزدیک میشه

مشکلی نداری ازینکه قرارع با شما زندگی کنه؟؟

نه اتاقش طبقه پایینه خونمونه 

منم دوسش دارم دوست دارم پیشم باشه 

بخاطر خودش گفتم بخدا با اینک فقط ۵ سال ازش بزرگترم ولی مثل بچم دوسش دارم  تا الان کرج بود اگه ...

خوب الان کات میکنن با کارت گلم شاید واقعا دوسش داشته باشه

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست