2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر بودم الان اومدم خونه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کنم خندم میاد خوشحالم اخه از بچم دور بودم الان برام مهم نیی رفتارشون

ولی عزیزم اگه بهت برنمیخوره حرفم یه نصیحتت میکنم برای خودش ارزش قائل شو نزار جلو مادرت اینجوری رفتار کنه

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺
نمیدونم چجوری خوب 

نمیدونم که چه کردی که بن اینجا رسیده 

هرچی که هست یه شب نبوده که تو بخوای ین شب درستش کنی 

من واقعا ناراحت میشم میبینم همجنسای خودم اینجوری احازه میدن کوچیک بشن

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

اینجا هرکسی یه نظری میده خودت بهتر همسرتو میشناسی و میدونی چه کارایی باعث بدتر شدن زندگیت میشه ... اگه زندگیتو دوست داری خودت ببین چیا برات بهتره انجام بدی یا ندی

ن نمیومدن خودم اومدم

چه کار اشتباهی کردی کاش صبر میکردی میومدن دنبالت البته من نمیدونم قضیه از چی قراره ولی اگه بی تقصیر بودی بنظرم حقت نبود ک با پا خودت برگردی

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!