2777
2789
عنوان

بعد میگن عروس مون بدجنسه بدذاته همینه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 86 پست
😐😐حالا ناله نفرین هم نداشتا زبون داری جواب بده از دو خط آخر خوشم نیومد😶👎

نفرین میکنم‌چون تاپیکای قبلم هست چقد اذیتم کردنم پس میخای بگم خدایا اونایی که زندگیمو بهم میریزن تهمت میزنن روز به روز سالم تر و سرحال ترشون کن بهتر گند بزنن😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاتو بودم خوشحال بودم هرچی نری بهتره 

میدونم عزیزم اما نمیشه که میگم خانواده همسرن نکنه همسرم پیش خودش بگه زنم خانوادمو نمیخاد اما چ فایده کیه که قدر بدونه من اونا رو بخاطر جنابعالی تحمل میکنم نکه الان برم اونجا منو میزارن رو سرشون 

که این طور خود دختره با بردارتون دوست شد😂🙄

اره اصلا برادر من یه ادم گندو مزخرفیه فکر نمیکردیم ازدواج کنه این فکر کرده بود شیر شکار کرده

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
همه عروسام مظلوم نیستن .مثلا عروس ما خودش با مثلا برارم دوست شدن ما اصلا خبر نداشتیم  الان شیش ...

من نگفتم همه عروسا خوبن راجب خودم حرف زدم گفتم خانواده شوهرم مدام میگن عروس مون بدجنسه نمیاد خونمون فلان درحالی ک پسر خودشون نمیخاد

اره اصلا برادر من یه ادم گندو مزخرفیه فکر نمیکردیم ازدواج کنه این فکر کرده بود شیر شکار کرده

بیچاره دختره 

چه شوهری کرده پس😓😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
من نگفتم همه عروسا خوبن راجب خودم حرف زدم گفتم خانواده شوهرم مدام میگن عروس مون بدجنسه نمیاد خونمون ...

اوکی من فکر کردم کلی میگی.یاد عروس خودمون افتادم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

شاید بدون دعوت دوست نداره جایی بره عزیزم

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
اره دقیقا 

خب بدون دعوت کجا می خواستی بری 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
من در مورد خودم و مامانم دیدم که شوهرامون از خانواده هاشون فرارین اما خانواده هاشون میذارن به حساب ب ...

اره منم همینطوریم پسر خودشون میگه من نمیخام باهاشون رفت امد کنم بخداقسم من به زور بردمش همیشه اخرسر بهم گفتن چیشد اومدی یا افتاب از کدوم طرف در اومده مدام تیکه انداختن

اره دقیقا گل گفتی همون از همین عصبی بودم نریم یه درده بریم صدتا درد

اره بابا حالا خوشحال باش دو روز دیگه شوهرت بهونه بگیره رفتاامد نداریم اینو داری بکوبونی تو سرش😂

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا