2777
2789
عنوان

بعد میگن عروس مون بدجنسه بدذاته همینه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 86 پست
دقیقا کاش میفهمیدی من چی میکشم باوت میشه اوایل ازدواج ازم گلگی میکرد مادرشوهرم که تو نمیری به مادرم ...

😳ولشون کن بذار بگن حالا که شوهرتم نمیخواد بره بهونه داری میخوان باور کنن میخوان نکنن 

مرسی عزیزم ک درکم کردی قربونت برم 🥺⁦❤️⁩اخرش ی نفر منو فهمید یعنی واقعا نظرت اینه خودمو بزنم به بیخی ...

اره عزیزم اصلا خودتو بزن به اونور  چون خودم از نزدیک شاهد چنین ماجراهایی بودم  میگم اونا اگه واقعا شما رو دوست داشته باشن هیچ‌وقت چنین حرفایی نمیزنن که بین تو شوهرت چنین بحثایی بشه شوهرت که کلا رفت و امد دوست نداره چرا الکی الکی خودتو اذیت کنی بعدم با خانواده شوهر همیشه یه فاصله ای باشه بهتره خودتون راحت تر زندگی‌میکنین ولکن این حرفارو 

مادر خودم کارمند بود کار خونه میکرد خرج خونرو میداد همیشه غذا اماده حتی مغازه ام میرفت بابام که مریض میشد عمم بدو‌ بدو سوپ درست میکرد میورد خونه ما بعدش همه جا میگفت داداشم مریض شده زنش بهش نمیرسه نمیزاره با ما رفت و‌امد کنه فک‌کن !! 

نزار از نیت خوبت کسی سواستفاده کنه من اونارو نمیشناسم به طور کلی میگم هر مسئله ای ارزش انرژی کذاشتن نداره خصوصا اگه کسی قدر نمیدونه فقط خستگیش برات میمونه  

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂ان شاالله واسه ماهم مثل شما بشه 🌹💋😍😍

انشاالله عزیزم 🤲🤲🤲💚😘😘😘😘😘💖

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
اره عزیزم اصلا خودتو بزن به اونور  چون خودم از نزدیک شاهد چنین ماجراهایی بودم  میگم&n ...

کاملا حرفاتونو قبول دارم و سعی خودمو میکنم که از این به بعد بیخیال باشم و فقط آرامش و زندگی خودم مهم باشه ممنونم ک وقت گذاشتی عزیزم حرفات خیلی مصمم کرد ⁦❤️⁩

عه وا ...من فک کردم اینو شخصی واست ارسال میکنه . ...خخخخخ 

نه عزیزم این پست هارو همه میبینن همونطور که تو پست بقیه بچه هارم دیدی واسه شخصی باید درخواست دوستی بدی بعداز اینکه طرف مقابلت قبول کرد بهش پیام میدی 

کاملا حرفاتونو قبول دارم و سعی خودمو میکنم که از این به بعد بیخیال باشم و فقط آرامش و زندگی خودم مهم ...

قربونت 💕💕

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎