2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 39 پست
دستت درد نکنه ، ببخشی عزیزم میشه بگی در چه مورد گفته ؟؟؟

خیلی نکته ها داره 

کلا یه آدم دیگه میشی بخونیش...

زندگی های زیست نشده مثلا ! آدمهایی که خیانت میکنن ، فکر میکنن چه خبره اگه برن مثلا با یکی دیگه بخوابن ! 

کتاب روانشناسی دل انگیزی هستش

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حیفا

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
مرسی بابت نظرت خانمی متشکرم 

فدات⁦♥️⁩

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

عزیزم پیشنهاد میکنم حتماااا کتابخانه نیمه شب و پنج فوت فاصله رو بخونی

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
خیلی نکته ها داره  کلا یه آدم دیگه میشی بخونیش... زندگی های زیست نشده مثلا ! آدمهایی که خیانت ...

وای چه جالب دقیقا دنبال همچنین چیزی بودم مرسیییییییی خانمی ❤️

ام انگیزشی خودت باش دختر یا عذرخواهی بسه دختر خوبه

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      
عه‌ مرسیییی خیلی اسمش رو شنیدم میشه بگی در مورد چی گفته داخل کتاب ؟؟؟

این کتاب مناسب کودکاست تا کهن سالا

میتونی هم به عنوان یه داستان کودکانه ازش استفاده کنی 

هم یه کتابه عمیقا فلسفی 

اینو یه روانشناس بهم معرفی کرد که حتما بخونمش 

برای اینکه بهم نشون بده دیدگاه هر کس به زندگی متفاوته و ایده آلای هر کسی فرق داره