2777
2789
عنوان

امروز رفتم در خونه اونی که با شوهرم فرار کردن😨😨😨😨😭😭😭😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 94875 بازدید | 164 پست
آجی انقد بهم تهمت میزنم که کار خودشو خوب جلوه بده من که سپردم به خدا خودش بهترین قاضیه

البته شما نسپردی به خدا شما رفتی و تو محله شون ابروی خودش که هیچ ابروی همه خانوادشو بردی 

سپردن به خدا اینجوری نیست 

اون اقا اگر شما رو میخاست میزدیش هم نمیرفت با کسی دیگه دوست داشتن که زوری نمیشه 

به نظرم میسپردی به خدا اونوقت میدیدی چطور تو اتیشی که خودش درست کرده میسوزه و تو صدای سوختنشو از دور میشنیوی 

تمام رفتارای ما تاوان داره اون مرد که چیزی نبوده که بخای لحظه ایی اعصابتو حتی براش خورد کنی 

از دست اینجور مردا هر چه زودتر راحت شی ازاد تر و خوشبخت تری 

الان که کار خوبی نکردی شان و شخصیت خودتو اوردی در حد اونا 

ولی الان دیگه بشین برای زندگی جدیدت برنامه ریزی کن جوری که شنیدن موفقیت تو انتقام تو باشه براشون 

مثل یه خانم با شخصیت تو همه ی شرایط رفتار کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من چند ماهه که رفته باهاش ازدواج کرده دریغ از یه سر زدن و خرجی دادن

خب شکایت کن ازش همین که چند ماهه خونه نیومده و خرجی نداده وظیفشه می تونی شکایت کنی پدرشو دربیاری ولش نکنی هااا عوضیوهااا که فکر کنه راحت دور انداختتد 

به نظرم کارت خوب نبود که رفتی دادوبیداد کردی   آبروی مسلمونو بردی  

تو دیگه خیلی حالت خوبه بابامسلمون ولمون کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤🌹خدای مهربونم حالاک دستموگرفتی ول نکن🌹❤
مادر دختره گفت اگه خوب بودی که ولت نمیکرد

میگفتی تو دخترت دم دستی که با ی مرد زن دار رابطه داشته انقدر هول بی ارزش بوده که به دستخورده مردم هم رحم نکرده تا دهنشو ببنده ...😬😠

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ی مدت خواستم برم لیزر دیگه گفتم ولش نی نی سایت اروم اروم خودش اینکارو میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😭😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂والان خوشحالم ک هزینه الکی ندادم😒😒😒🤐

❤🌹خدای مهربونم حالاک دستموگرفتی ول نکن🌹❤
تو دیگه خیلی حالت خوبه بابامسلمون ولمون کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آه اینا فاز مسلمونی بر میدارن 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خانما من شوهرم هیچ حسی نداره بهم مثل هم خونه داریم زندگی میکنیم  ۳ ماه رابطه نداریم

من با شوهرم اینجوری ام  یعنی در واقع من ازش فرار میکنم بخدا حالم بد میشه تا میخاد بیاد طرفم خیلی عذابه

شوهر من چند ماهه که رفته باهاش ازدواج کرده دریغ از یه سر زدن و خرجی دادن

بمیرم برات...منم این اتفاق واسم افتاد با یه بچه..خدا لعنتشون کنه

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم